Ett stort kollage..

Nu sitter jag och gör allt sånt där tråkgöra som man måste göra ibland, betala räkningar, gå igenom papper, städa skrivbordet, rensa mailen m.m. Inte så kul men det känns skönt när det väl är gjort. En så länge ser det fortfarande ut som tajkon (hmm undra hur man stavar till det).

Igår hade jag en sån där underbar kväll men mannen min igen. Vi har så himla kul ihop och skrattar konstant. Det finns ingen eller inget som kan göra mig så glad som han kan. Jag är världens lyckligaste tjej!

Jag satt och gjorde ett kollage igår, jag älskar att klippa och klistra med kort. Ofta så tar man massa bilder som man sen inte gör nånting med och det är lite trist tycker jag. Så här blev det i alla fall. Ni får klicka på bilden så blir det större.


Kommentarer
Postat av: Emmelie

Hihi, jag och min man är ju med :D Så fint det blev. Jag gillar kollage. Vi brukade alltid göra ett stort kollage i kopmisgänget när någon fyllde år´.

2008-04-24 @ 12:37:29
URL: http://puffsmode.blogg.se/
Postat av: evelina

åh gud vad fint! jag älskar med att pyssla med kort, det där var ju en jättebra ide! tror jag med ska göra ett kollage snart, tavk för tipset =)
kramar

2008-04-24 @ 12:42:07
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Anna

Aha, ni är nykära och supermysiga, vad härligt! :D

Kollage är så kul, gjorde det mycket förr med foton och vykort med, samlade på alla vykort jag fick och satte upp på min dörr :)

Ha en fin kväll, kram!

2008-04-24 @ 17:22:44
URL: http://skaninginorrland.blogg.se
Postat av: Elin

Men. TACK!=) Vilken söt kommentar du gav,
så glad jag blev!!! =) verkligen rart skrivet=)

2008-04-24 @ 18:10:41
URL: http://elinlovijsa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0