Hemma igen

Jaha då har man kommit hem från tentan då. Den var nog egentligen inte så jättesvår om man hade pluggat tillräckligt men det hade inte jag. Jag blir så trött på mig själv, jag förstår inte varför jag gör så här när jag har tenta. Jag hatar tentor, jag är verkligen inte bra på att skriva tentor. Varför kan man inte bara ha hemtentor? Det är mycket bättre och man lär sig så mycket mer. Suck, hatar sånt här. Men men det är bara att ställa in sig på att skriva en omtenta i maj.

För att strunta i tentan. Idag längtar jag efter vitsippor!
image28

Tenta imon!

Usch och fy, nu är det tenta imon och jag har inte ens pluggat hälften så mycket som jag borde. Det ska till ett mirakel om detta ska gå vägen. Varför gör jag alltid så här? Det är tur att jag snart har pluggat färdigt för tentor är verkligen inte min melodi. Dan börjar jobba tidigt imon så därför får jag nån extra timme att läsa imon på morgonen i alla fall. Om jag är ensam så kommer jag aldrig upp ur sängen förrän absolut sista minuten.

Ni får hålla tummarna för mig imon och tänk många bra tankar om marknadskommunikation så att jag kan höra er!

Sov så gott!

Inget särskilt..

Idag har jag inte gjort ett jäkla skit. Ätit pizza och legat i soffan hela dagen, fast det är rätt gött. Jag och Dan såg denna filmen också
image27
men den är ingen som jag rekommenderar. Det hände inte ett jäkla skit i filmen och när man väl trodde att man började förstå vad den skulle gå ut på, ja då var den slut. Nä inge vidare.

Nä nu ska jag lämna ett litet påskägg till min prins, glömde det igår. Illa jag vet :-)

Kram på er!


Bilder från min lilla förfest!

I torsdags hade jag tjejkväll hos mig och det blev ett härligt partajande med efterföljande utgång. Det var länge sen jag hade så roligt! Tack alla som kom och gjorde det till en så lyckad kväll!
Lägger upp lite bilder här från schlagerkalaset :-)

   
   
   
   
 

En bild säger mer än tusen ord! Galet kul!! 

ÄNTLIGEN!

Nu är äntligen vår rapport inlämnad och redovisad. Hur skönt som helst! Vi får bara hoppas att vi inte får någon backning på rapporten. Nu är det istället tenta och C-uppsats som jag ska fokusera på. Den 30 maj kanske man kan bli människa igen. Men tills dess så ska kah fokusera mig på jobb, studier och min kärlek :-) Jag får nog lägga mycket tid på kärleken min, man får ju prioritera.

Har handlat lite idag :-)


Denna filmen är grymt bra! Jag såg den på bio för ett tag sen och idag släpptes den och då var jag tvungen att ta mig ut på stan och införskaffa denna charmiga film. Har ni inte sett den så gör det! Jag ska se den igen på fredag :-)

Köpte även en radio.

Det är grymt ljud i denna och idag hade jag tur och fick den för 1495:- Den kostar egentligen 1995:- De hade en kampanj på den förra veckan som egentligen hade slutat men försäljaren gav mig den för det priset och det tackar jag för. Trevlig var han också, sånt gillar jag!

Nu ska jag damsuga!
Kram!

Lite nostalgi

Jag hittade en gammal bild från studentkorridorens början. Rätt cool friss jag hade där :-)

image11

Final i MELODIFESTIVALEN!

Nu sitter jag och laddar inför morgondagens final i melodifestivalen.

Tänkte göra en liten utvärdering av låtarna, helt efter eget tycke. I rätt turordning såklart :-)

1. Charlotte Perrelli - Hero

Hon har en riktigt bra låt, refrängen blir bara bättre för varje gång man hör den. Jag gillar den skarpt! Jag kan inte sitta stil och absolut inte vara tyst. Hon kan bli farligt. Jag hoppas bara att hon byter kläder tills imon och inte är så jäkla stel som sist.


2. Sibel - That´s is were I´ll go


Jag förstår faktiskt inte vad hon gör i tävlingen. Visst låten är väl lite fin men jag tycker att den är tråkig och platsar inte bland de andra. Hon har ingen chans emot Sanna heller i balladligan. Nop tror inte ett dugg på henne och gillar framför allt varken hennes sång eller låten.

3. Rongedal - Just a minute

Denna låten är grym och jag blir riktigt glad av den. Dessutom är de ascoola. Tonsäkra som få också. Jag tror inte på en vinstchans men jag gillar dem, de ger en go magkänsla. Go Rongedal!

4. Linda Bengtzing - Hur svårt kan det va?

Detta är en typisk Linda Bengtzing låt och visst svänger den men den lär knappast vinna. Jag kommer definitivt dansa till den ute på krogen men jag tycker inte att den bör vara med i toppstriden.

5. Christer Sjögren - I love Europe

När han först gick vidare från delfinalen till finalen så trodde jag att jag skulle få spader men nu när jag har lugnat mig lite så tycker jag att det är lite coolt. Låten är urtöntig men jag kan inte låta bli att sjunga med i denna dumma refräng. Han lär ju knappast vinna, ja de skulle väl vara ifall hela Sverige skulle få ett slaganfall samtidigt och råka slå in hans nummer. Nä ingen vinst men han är lite cool! :-)

6. Amy Diamond - Thank you

Här svänger det och Amy kan ha en chans att gå långt. Låten är bra och hon är folkkär. Den är dock inte min favort men absolut en av de bättre. Vill inte se henne vinna men jag hoppas att det går bra för henne. Hon är ju jäkligt duktig för att vara så ung.

7. Sanna Nielsen - Empty room

Sanna är helt klart den bästa sångerskan i tävlingen och låten är riktigt, riktigt bra. En av mina favoriter trots att jag gärna vill se en lite fartigare låt som vinnare. Jag tror att hon skulle fått det svårt i Eurovision. Men jag "diggar" henne starkt!

8. Nordman - I lågornas sken

Helt rätt att de slog ut Carola och Andreas men nu kommer de att få det svårt. Låten är faktist riktigt bra, framför allt refrängen är kanon. Jag sjunger med varenda gång och det är ett bra betyg :-) Men kan ni tänka er låten översatt till engelska, nja tror inte det. Roligt att de är med men jag tror att det blir en lägre placering för Nordman.

9. Frida - Upp och hoppa

Den här låten svänger ordentligt och jag måste erkänna att jag gillar den. Men den hör inte hemma i en schlagerfinal, däremot en riktigt sommarplåga och en riktig plåga för min kärlek. Han gillar den inte alls och jag retas och spelar den extra mycket när han är hos mig. Sånt är livet :-) Ingen toppstrid för Frida!

10. BWO - Lay your love on me

Det här kan vara vinnarlåten. När jag först hörde den tyckte jag att den var okej men inte mer men ju mer jag har lyssnat på den desto mer gillar jag den. Nu är den en av dem som jag spelar hela tiden. Refrängen är lätt att sjunga med i och jag tror att de kan ha störst chans ute i den stora världen sen. Sen att Martin (sångaren) är så jäkla charmig så man nästan dör, ja det gör ju inget. Han ni inte kollat in hans ögon så gör det! Ett tips bara, sitt ner, risk för att bli knäsvag :-)

Okej sammanfattning:
Jag tror att striden kommer vara mellan Charlotte, Sanna och BWO, de är också mina största favoriter. Hoppas nog mest på BWO just nu i alla fall. Många tidningar skriver och tror att Sanna och charlotte kommer att rösta ut varandra och det kan nog stämma. Det kan vara samma personer som gillar båda låtarna och väljer att rösta på en. Det kanske ger BWO större chans. Jaja man kan spekulera i det oändliga. Det ska bli kul imon i alla fall.

Finalen ses ihop med Emmelie, Magnus och min kärlek tillsammans med lite go mat.

Vad tycker ni?


I skolan

Nu sitter jag på en föreläsning i skolan med en ruskigt tråkig föreläsare. Jag tog med datorn idag för att jag skulle kunna anteckna direkt men det visade sig att jag kunde komma åt skolans trådlösa internet. Inte bra då hamnar jag här istället. Det är ju mycket roligare att surfa lite istället för att lyssna på honom :-) Det bästa är att han tror att jag lyssnar på honom och antecknar flitigt. Det kan han ju tro! :-)

Hej hopp!

...

Hmm varför kommer det inget Brothers & Sisters idag?

Så seg!

Nu är kl. 22:30 och jag sitter fortfarande och kämpar med min jäkla resultatdel. Jag måste skriva lite till men jag är helt slut i huvudet nu. Många tankar som hoppar runt i huvudet på mig och stör min koncentration. Jag sover dåligt just nu också med oroliga drömmar men trots att det är ganska mycket just nu eller väldigt mycket så mår jag ändå väldigt bra. Det finns någon som får mig att le och som får mig att känna mig som världens mest lyckligt lottade tjej :-)

Nä tillbaka till studierna!


Mycket att göra!

Nu sitter jag i Göteborg hemma hos mina föräldrar och ska alldeles strax ta ta i pluggandet. Jag har så extremt mycket att göra denna veckan och ungefär fram till maj. Härligt med såna framtidsutsikter. Jag jobbar heltid nu samtidigt som jag pluggar heltid och just nu går vi in i den mest stressiga period nånsin i skolan och tanken är att min c-uppsats skulle ha påbörjats helst igår. Det finns ingen möjlighet att börja nu då en stor rapport ska vara klar på måndag, tenta därefter och sen kanske man kan börja tänka tanken på en c-uppsats. Jag kan inte sluta jobba heltid heller för då kan jag inte behålla min lägenhet längre och den tänker jag göra allt jag kan för att kunna behålla.

Jag längtar tills imon då jag ska hem till Varberg igen. Det är visserligen helt okej att vara hemma med föräldrarna ett tag men jag vill hem till mig. Nä nu ger jag upp, tangentbordet krånglar nåt så in i h-lvete.

Kram på er!

Välkomna!

Hej!

Jag tyckte att det var dags för en liten förändring här med bloggen. Det har hänt så mycket i mitt liv på sistone så att den gamla passade inte alls, mycket förändringar. Både till det positiva och mindre positiva.

För er som känner mig sen innan så nu bor jag nu ensam.

Annars så får jag se vad jag kommer diskutera här.

Kram på er!

RSS 2.0