Vill också ha sol!

Tack för er söta kommentarer om mitt tidigare inlägg. Det är alltid kul att höra.

Nu sitter jag på jobbet och har snart arbetat mina tio timmar för dagen. Jag har jobbat hela helgen och missat alla soltimmar, det känns inte riktigt kul. Jag vill också få njuta av solen. Imon börjar jag inte förrän kl 14.00 så då ska jag till stranden innan. Jag hoppas att det blir lika fint väder då som det har varit under helgen.

Jag började 11:00 imorse och innan det var jag ute och gick i 1½ timma längst stranden i solen. Det var riktigt skönt, jag tog mig faktiskt ett dopp i havet också innan frukosten. Så jag hann ändå med lite innan jobbet. Men som sagt imon blir det stranden!

Nu får jag snart gå hem!!

Jag är så kär!!

Jag måste få skriva av mig lite. Jag har så mycket känslor i kroppen som bubblar hela tiden. Jag är så kär i Dan att det inte finns ord som kan beskriva. Jag älskar honom så att det gör ont i mig och jag släpper honom aldrig. Häromkvälllen hade vi en sån där underbar kväll när vi grillade och satt och pratade i flera timmar om framtiden och såg tillbaka på när vi träffades första gången och bara retades med varandra. Jag har aldrig nånsin känt så här starkt för någon och det finns ingen som kan ta Dans plats. Finare kille får man leta efter. Han är så omtänksam, generös, snäll, fin, sexig, rolig, påhittig, busig, tokig, manlig, mogen, omogen :-) och bara helt helt UNDERBAR! Jag älskar dig Dan!!


Liseberg

Jag, Dan,  John, Emmelie och Magnus var på liseberg i lördags och roade oss. Vi hade ganska tur med vädret och klarade oss nästan undan regnet. Det vara bara sista halvtimmmen som vi fick några droppar på oss. Jag och Emmelie satt och gömde oss undan regnet under ett sånt där platsskynke som man kan köpa på liseberg medan Dan och Magnus sprang omkring och åkte som små barn :-)

 Rädda för Balder :-)
 Vet inte vad Dan håller på med :-)
 Jag var våt ändå in på trosorna efter vår åktur med Balder.


Det var en rolig dag med många skratt och mycket trevligt sällskap :-)

Lukas dop!

I söndags var det dags för lille Lukas att döpas. Han var jättesnäll och var inte ledsen en enda gång.


  Lukas är för söt här och undrar nog vad sjutton de håller på med :-)
  Här tar han sig en liten tupplur, det är jobbigt att döpas..
  Sötnos!
  
Jag vaknade upp med världens förkylning och kunde knappt ta en ton men efter lite regelrätt uppvärming och massa varmt vatten så blev det ganska bra till slut. Det underlättar ju alltid med fin accustik i kyrkan.
 


Bilder från helgen

Nu har jag precis kommit hem från träningen och sitter i soffan alldeles nyduschad med mysbyxorna på. Det är en riktig go känsla när man har tagit ut sig så man är riktigt trött i kroppen och sedan bara kan slappa när man kommer hem. Det blev en tallrik med cornflakes, banan och vinbär till ett avsnitt av vänner direkt efter duschen.


Här kommer lite bilder från helgens besök på landet.
  
  
  

Det var en mysig helg med många skratt och mycket god mat.
Nu ska jag pussas med min älskling!

Kram!


ett litet inlägg..

Nu sitter jag på jobbet igen. Det känns som att jag är här jämt. Jag får aldrig träffa Dan så mycket som jag vill och min "slappartid" är aldrig tillräckligt lång. Egentligen jobbar jag inte mer än någon annan men det känns så när man inte har de där två lediga dagarna på rak särskilt ofta. Nu var jag faktiskt ledig igår och i söndags och då passade jag och Dan på att hälsa på mina föräldrar uppe på landet. Det var jättemysig och välbehövligt. Jag ska lägga in lite bilder här senare i eftermiddag när jag har slutat jobba.

Nä nu får jag ta och återgå till arbetet.

Kram!


Sömnig..

Nu sitter jag på jobbet och kl. är 02:39. Jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Det har precis lugnat ner sig så det ringer inte så jättemycket nu. Det gör bara saken värre eftersom jag är så trött, det hade varit bättre om det hade varit mycket att göra. Men men sånt är livet. Jag önskar att jag fick gå och lägga mig..

Jag och Dan såg denna filmen idag innan jag gick till jobbet. Vet inte varför bilden blev så stor, men orkar inte bråka med den. Det var i alla fall väldigt bra och absolut sevärd. Lite hemsk men det är väl säkert bara jag som är klen.



Nä nu ska jag messa min kärlek.
Sov så gott!

gör inte mycket vettigt..

Nu sitter jag på jobbet och det är hur lugnt som helst. Jag vill bara gå hem och lägga mig, är lite trött idag nämligen.

Var på mödravården idag och tog cellprov, det var inte så farligt faktiskt. Jag trodde nog att det skulle göra ont men det gjorde det inte, var bara obehagligt..  Nu är det gjort i alla fall.

Sitter och funderar på om jag ska gå ut idag, det är schlagertorsdag på socitien nämligen. Är dock inte så sugen men vi får väl se hur det blir. Hade varit kul att dansa lite men det verkar inte vara så många som ska ut. Jag får väl gå nästa vecka istället i värsta fall.

Kram på er!

Regnet öser ner..

Nu sitter jag hemma med regnet som smattrar på rutorna. Det är ganska mysigt faktiskt. Jag hoppas bara att det blir uppehåll när jag ska bege mig till jobbet, inte kul att bli helt pisseblöt.

Jag har träningsvärk idag, var på tantjympa igår och det var ett av de tuffaste passen hittils. Den killen körde hårt med oss och jag vet helt slut efteråt. Svetten bara rann och det har nog aldrig varit så skönt att duscha efteråt. Sen blir det ju inte sämre av att värdens finaste kille står och knör inne i duschen efter sin träning :-) Mysigt..

Jag har precis läst ut Camilla Läckbergs senaste bok - sjöjungfrun
 
och slutet var hemskt! Känns fruktansvärt att jag ska behöva vänta kanske ett halvår, ett år tills fortsättningen kommer ut. Jaja sånt är livet..

Nu ska jag se ett vänneravsnitt :-)

Kram!


Dan 25 år!

Idag fyller min älskling 25 år! Vi hade fest för honom igår och jag passade på att fota min älskling så mycket jag bara kunde. Jag är just nu inne i en period när jag inte kan se mig mätt på honom så därför blir detta ett inlägg med massa bilder på min älskling! :-)

  
  
   Så himla fin!!
  Dans födelsedagstårta!
  Jag med Dans bröder

Om ni undrar så är jag inte alls kär :-)
Han är ju bara världens finaste! Jag kan inte låta bli.

Älskar dig kyssen!

En kortis..

Nu har jag precis kommit hem efter en dag på jobbet. Det var ganska lite att göra idag så tiden gick ganska långsamt. Men det var ändå en helt okej dag.

Igår hade vi storstädningen här hemma så det är så himla fint. Jag blir glad av att vara i alla rum. Så skönt när det inte är massa saker överallt. Idag kommer min mamma hit. Vi ska sticka iväg till stranden och ikväll blir det mys på stan. Alla affärer har öppet till kl 22:00 ikväll så det är musik och massa folk på gatorna. Mysigt!

Nä nu ska jag läsa era bloggar innnan mamma kommer.

Puss på er!

RSS 2.0