Lite deppig

Nu sitter jag på jobbet (min andra natt) och känner mig lite smådeppig. Jag kan inte sätta fingret på vad det är men det känns inte helt hundra helt enkelt. Känner mig allmänt låg och vill bara gå och lägga mig och dra täcket över huvudet.
Suck..

Köksplanering

Nu har vi precis varit iväg och planerat vårt kök på HTH. Det kommer med all säkerhet att bli hur fint som helst. På måndag eller tisdag får vi se det uppmålat och då även med en offert. Det är så spännande med allt planerande och så kul nu när jag och Dan har lyckats matcha våra smaker. I köket kommer det bli vitt med valnöt och till det den gröna tapeten jag visade igår. Det kommer bli så fint!! -)


Lite snarlikt detta.

Tapet

Idag kom jag upp ur sängen i hyfsad tid trots att jag var otroligt trött. Jag och Dan skulle iväg och kolla på lite tapeter till köket och jag ville hinna börja flyttpacka lite innan. Det är ju visserligen ett tag kvar tills vi ska flytta men jag tycker att det blir så jobbigt om man ska ta allting på samma gång utan tänkte ta lite i taget. Om jag gör nånting varje dag så känns det inte så jobbigt. Vi hittade i alla fall en jättefn tapet som vi båda förälskade oss i så den blir det troligtvis. Vi ska iväg imorgon och måla upp vårt kök och då ska vi ta med ett prov på den.
Här kan ni se ett litet smakprov. Färgerna är mycket ljusare och klarare än vad den är här, den är tagen med mobilen nämligen.

Nu ska jag sova. Skepp ohoj!


Gårdagens bilder

Här kommer de bilderna jag pratade om igår.
 
Vårt sovrum och vårt vardagsrum.

 
Jag älskar vårt kök, det är så himla mysigt.

 
De andra två rummen.
Ja fin är det, helt klart. Men det blir nog bra i den nya lägenheten också. Eller jag är helt övertygad om att det kommer bli det.

Nu blir det träning för min del. Har längtat hela dagen p.g.a gårdagens pass underbara pass.
Kram på er!

Allergi, lägenhet och lite allmänt blanderi.

Nu sitter jag hemma alldeles ensam och känner mig lite smådeppig. Jag har precis visat upp vår lägenhet för eventuellt de nya "ägarna". Den är ju så otroligt fin särskilt nu när den är alldeles nystädad också. Men jag vet att det kommer bli jättefint med vår nya alldeles egna lägenhet också. Men idag ska jag tillåta mig att sörja denna lite. Jag hade ändå sett framför mig att jag skulle få mitt första barn här och lite sånt, kanske töntigt men i så fall är jag lite töntig idag.
Jag tänkte lägga upp lite bilder här på den men blogg.se bråkas med mig idag. Får försöka imon istället.

I tisdags när jag satt på jobbet fick jag en allergireaktion efter att ha ätit en liten tårtbit. Det slutade med att jag fick åka hem, ta en allergitablett för att sedan fortsätta resan mot akuten. Där blev det till att dricka kortison och stoppa fram båda armarna. En spruta i varje arm, och jag som är så spruträdd. Men det gick ganska bra och jag var stolt efteråt. Väldigt obehagligt när det blir så dock att det sätter sig i halsen och lungorna. Inget jag rekommenderar er att testa om ni kan undvika det. I för sig kan ni nog inte alla framkalla det så jag är väl lite knasigt speciell. Nä man kan skämta om det men det är ruskigt obehagligt och jag var väldigt tacksam att jag kom till akuten snabbt och att det inte blev värre än det blev.

Idag var det en en helt otrolig stund på träningen. Det var så jäkla skönt och jag tog ut mig så jag knappt ville stå upp efteråt. Jag var taggad till tusen och det kändes kanon. Härligt att få träna bort de tråkiga känslorna som satt i kroppen. Nu känner jag mig lite halvt mörbultad men trött och go i kroppen.

Det här inlägget blev nog lite hipp som happ men en uppdatering är det ju i alla fall. Nu blir det ett avsnitt av desperate innan sängen.

Jo just det skrev en tenta igår också som jag hade efter mig och den kan jag nog ganska garanterat stryka nu. Kändes kanonbra. Jaja en liten parantes bara.
Kram på er!


Lite bloggtorka..

Jaha då sitter jag på jobbet igen, ikväll och även imon är det kvällstid och sen är det dagtid som gäller resten av veckan. Jag har faktiskt hela helgen ledig och det känns helt underbart, var tre veckor sen sist. Nu är det ju alla hjärtans dag på lördag, ska ni fira det och i så fall hur?

Jag kan tycka att det är lite mysigt med alla hjärtans dag men jag köper hellre presenter till min kärlek en helt vanlig grå tisdag istället för på en dag som är förutbestämd av någon annan (och nej jag har inte samma åsik vad gäller födelsedagar och julafton). 



Annars har jag lite bloggtorka, vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Får se om jag får några ideer imorgon.
Kram på er!

Sitter på jobbet..

Nu sitter jag på jobbet och har klarat av 8 timmar av mina 10½. Inte så långt kvar nu. Jag fick faktiskt en chaufför till att stanna och köpa en påse chips och en cola till mig. Jag kände att jag behövde lite uppmuntran :-)
 
Vad tyckte ni om melodifestivalen igår?
Jag gillade faktiskt låt två bäst och tyckte minst om Caroline af Ugglas. Vad tänkte svenska folket på som röstade på henne. Det var inte alls min smak och hörde inte till melodifestivalen tyckte jag. Men men smaken är ju som baken, ni kanske tycker helt tvärtemot mig :-)


Kram på er!

11 månader

Nu sitter jag på jobbet och ska snart gå hem till min prins. Idag har vi varit tillsammans 11 månader och jag tror att pojkvännen har planerat någon smaskig måltid till oss. Jag vet att det blir en god laxrätt och sen har jag hört detaljer som vit choklad och kockos. Spännande. Längtar halvt ihjäl mig nu efter lite goa kramar :-)

Annars är det jobb som gäller hela helgen och även lite passing av minibrodern. Ska bli mysigt att han kommer på besök och på agendan står pizza och melodifestivalen. Jag längtar tills imon när hela kalaset drar igång igen. För mig är det otänktbart att inte följa melodifestivalen.  Jag hade gärna sett Kristian Luuk som programledare igen men två gånger fick väl räcka.

Kram på er!

Yes!


Nu är det klart. Jag ska bli en Friskis & Svettisledare!! :-)

Så himla roligt!!

Den utlovade uppdateringen!

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig med den här uppdateringen men men.

I söndags var vi i alla fall på Oasis i Göteborg. Jag och Dan och några kompisar till honom. Jag skulle inte följt med från början eftersom jag inte direkt är något fan men fick en biljett billigt av en som inte längre kunde gå. Det var sådär får jag nog säga. Mysigt att gå på konsert med Dan och kul att se nya saker men ändå inte så himla bra. Leadsingern sjunger faktiskt ganska så rejält falskt och det är inte alls min musiksmak. Men alltid kul att göra en avstickare från vardagen.
 
Popcorn måste man ha. Jag var väldigt irriterad i ögonen här efter mina linser så jag ser lite trött ut.

 

Och nu till det roliga som hänt. Jag och Dan har köpt oss en lägenhet. En jättemysig som är vår alldeles egna :-) Vi var på en visningen nu i måndags och skrev kontrakt i onsdags så det har gått riktigt fort. Denna veckan har varit full av ärenden på banken, i olika affärer (vi ska renovera precis hela lägenheten) och många timmar framför internet där vi försökt bringa lite mer kunskap om olika material m.m.
 
Visst ser det mysigt ut. Vi längtar tills vi ska få den och kan börja renovera. De förra ägarna har inte gjort nånting med den på 27 år så vi ska byta ut hela köket, hela badrummet, lägga nytt golv och tapetsera överallt. Det blir mycket jobb men det blir ju troligtvis alldeles jättefint när det är klart :-)

När vi hade skrivit på kontraktet där på onsdagen så gick vi och firade på en italiensk restaurang. Det blev en impulshandling när vi var så glada. Vi var inte så uppklädda och snygga men det gick fint ändå :-)
 

Idag har jag även varit på min audition för att bli ledare på Friskis & Svettis och det gick jättebra. Den ansvarige skulle ringa imorgon och meddela hur det gick. Jag hoppas hoppas..

Nä nu får det räcka för idag, lite uppdatering i alla fall.
Kram och godnatt!

RSS 2.0