Mamma Mia!

Igår var jag och såg filmen Mamma Mia. Ni som inte har sett den, ni bara måste se den! Tillsammans med sex and the city så är den klart årets bästa film och faktiskt en av de bästa jag har sett. Jag var lycklig hela filmen igenom och kunde inte sluta le. Helt UNDERBAR! Se den, se den, se den!!


Jag vill se den igen, nu med detsamma! Jag kommer definitivt köpa den så fort den släpps!

Hur känner vi varandra?

Hittade en liten lista på Annas blogg. Fyll i den så blir jag glad :-)

1. Vem är du?
2. Är vi kompisar?
3. Hur och när träffades vi?
4. Tycker du om mej?
5. Skulle du kunna pussa mig?
6. Ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just det.
7. Beskriv mig med ett enda ord!
8. Vad var ditt första intryck av mig?
9. Är du fortfarande av samma åsikt?
10. Vad påminner dig om mig?
11. Om du skulle kunna ge mig vad som helst, vad skulle det då vara?
12. Hur bra känner du mig?
13. När sågs vi senast?
14. Tänker du sätta den här listan i din egen blogg för att få veta vad jag tycker om dig?


Fyndat lite..

Nu har jag precis varit nere på h&m:s rea och hittade faktiskt två tröjor. Jag hade bestämt mig för att jag behövde lite varmare tröjor och för en gång skull köpte jag faktiskt det jag hade tänkt från början. Jag hade fått en rabattkupong på 300 kr så jag behövde endast betala 59 kr för två par tröjor. Kanon!

 De gör sig dock inte rättvisa på bild men men.

Här är prinsen i sin tröja också. Han är gladare än han ser ut :-)


Det var allt för nu, dags att betala räkningar.

Kärlekens tröja..

Tänkte bara lite snabbt visa upp tröjan som Dan fick igår. Än så länge har jag inte fått se den på honom men han sa att det passade kanon bra och var jättefin på honom. Han sov nästan när jag kom hem igår och var allmänt helt slut så jag får så snällt vänta med tills i eftermiddag.

 
Här är den i alla fall.

Nu ska jag äta lite sen frukost.
Kram!


Färdigklippt!

Nu har jag varit och klippt mig och jag blev nöjd som alltid när jag har varit hos min frisör. Jag har dock ingen bild att visa nu för det regnade när jag skulle hem så jag satte bara upp håret i en tofs. Får visa en annan dag istället.

Min pojkvän har varit lite hängig ett par dagar och även nu när jag pratade med honom i telefon. När jag ändå var på stan så passade jag på att köpa en tröja till honom så får jag hoppas att det kan pigga upp honom lite. En grå puma tröja som han har tittat på innan. Vi får hoppas att han blir glad. Lägger upp en bild senare, nu ligger den inslagen i ett paket nämligen.

Nu ska jag ringa vägverket om min moppe :-) som jag ska hämta hem imon.
Gött ska det bli.

Hej hopp!

Änligen klippning av mitt slitna hår!

Nu har jag startat morgonen med en tallrik flingor framför datorn samtidigt som jag har läst era bloggar. Kul med en liten upddaterng så här på morgonkvisten. Nu blir det duschen för min del för om exakt 30 minuter så ska jag äntligen bli av med mitt slitna hår. Det har varit hemskt nu alldeles för länge och det ska bli en befrielse.


...

Idag blir det nog inte mycket gjort här. Jag har precis vaknat, hade som plan att gå upp kl 08:00 men jag lyckas aldrig med det så nu är kl 10:00 igen. Jag börjar kl 14:00 idag och det är svårt att lyckas göra nånting vettigt. Det blir nog mest att jag slappar idag men men det kan ju vara gött det med :-)

Återkommer nog lite senare istället..
Kram på er!

Väldigt trött..

Nu sitter jag på jobbet och är så sjukt trött. Klockan är 03:07 och telefonen ringer konstant. Jag vill bara hem och sova nu. Men förutom att jag är trött så är jag också väldigt glad, jag har nämligen vunnit en fototävling där en otroligt duktig fotograf Madelene ska fota mig. Det ska bli väldigt spännande och jag ser verkligen fram emot det.

Nä jobb en halvtimme till.
Kram på er!


Dagen som varit..

Idag har jag faktiskt varit duktig och pluggat många timmar. Det behöver dock bli ett antal till imon och några till i sängen för att det ska kännas okej. Eller ja okej vet jag inte om det kommer kännas men förhoppningsvis hyfsat. Åh jag vill verkligen fixa denna tentan. Hade varit så skönt om den bara kunde vara ur vägen.

Ska läsa två andra kurser i höst. En som heter affärsplanering för tillväxtföretag och en där jag lär mig om bokföring och fakturering. Jag kommer säkert att vara trött efter denna hösten,  med två kurser och ett heltidsjobb med oregelbundna tider. Jaja det löser sig nog..

Var och fikade med Emmelie idag också och hon är verkligen en pärla! Tycker om dig massor!

Nä nu måste jag återgå till böckerna en stund till innan det blir läggdags.

Kram!


Plugg för hela slanten!

Jag är lite dålig på att skriva här nu men jag har en tenta i marknadskommunikation på lördag som tar all min tid. Jag ska alldeles strax bege mig ner till skolan och plugga ett par timmar innan det blir lunch med min favort Emmelie. Därefter blir det plugg igen. Usch inge kul men jag måste fixa den där jäkla tentan.

Hej hopp!

Tävling!

Vill bara observera er på den här sidan där du kan vara med och vinna en fotografering av en otroligt duktig fotograf. Hennes bilder är helt fantastiska!

http://madelenel.blogg.se/2008/august/tavlingsdaxse-hit.html#comment

Nu måste jag rusa till jobbet. Skriver mer senare.
Kram!


Inte så innehållsrikt..

Jag fick min myskväll med Dan till slut i går i alla fall. Det blev massa prat om allt möjligt i godan ro med lite tacos. Mums.. och sen blev det en film. Inte någon särskilt bra film men men. Wedding daze heter. Ingen jag rekommenderar.




Igår berättade jag ju rosen jag fick från Dan. Det visade sig att det fanns fler i lägenheten utspritt. Han är bara helt underbar!

Lördag..

Nu sitter jag här ensam igen. Pojkvännen var tvungen att hoppa in och spela en fotbollsmatch eftersom de var en man kort. Jag förstår ju att han måste göra det men det är ändå trist eftersom vi skulle haft denna dagen ihop utan några avbrott. Men det verkar inte som att vi två kan klara av det. Vi var på stan när de ringde honom och han fick sticka iväg så jag valde att stanna kvar. Det stod en jättefin ros hemma till mig nr jag kom hem där det enkelt stod förlåt..
 
Såklart du är förlåten älskling. Jag är inte arg eller sur, bara besviken för att inte heller denna dagen kunde vara vår.

Jag köpte jackan ovan på Wilma. Det är lite svårt att se på bilden där den absolut inte gör sig rättvis. Har tagit alla bilderna i detta inlägget med mobilen. Men ni kan se på ett ungefär i alla fall.


Igår var jag och träffade Emma och Lukas. Han blir bara större för varje dag och han är så charmig så det är inte klokt. Toksöt! Jag ville ta med honom hem.
  

Kram!

Lite bitter..

Nu sitter jag ensam hemma och pojkvännen är ute på after work med sina kompisar. Vi hade bestämt att vi skulle ha en myskväll hemma med tacos och film tillsammans eftersom vi aldrig kan träffas någon längre stund. Det känns så i alla fall. Och så blir det ändrat för after work. Jag tycker absolut att han ska gå ut med sina vänner men jag saknar honom så himla mycket och jag hade sett fram emot att få ha honom för mig själv en kväll. Den blir säkert av imon istället men just nu är jag lite bitter i alla fall. Men men sånt är livet.

För att gå till något annat så har jag köpt mig en EU moppe idag :-) Jag får den om två veckor. Nu när det börjar bli så mörkt om kvällarna så är det riktigt obehagligt att cykla hem från jobbet. Jag är ganska skraj av mig men det är inget trevligt område som jag måste cykla igenom. Eftersom jag jobbar så oregelbundna tiden med både tidiga mornar, sena kvällar och nätter så unnar jag mig detta. Vill inte behöva vara rädd varje kväll jag ska cykla hem.


Så här ser den ut, dock i svart istället.

Nu ska jag se på lite vänner.
Kram!

Göteborgs kulturkalas!

Igår sjöng jag på Göteborgs kulturkalas på Götaplatsen. Vi hade jättetur med vädret och slapp regnet precis. Det var jättemycket folk och så himla roligt. Min sololåt gick kanonbra och jag är väldigt nöjd. Det är en sån häftig känsla att stå på en stor scen men grymt ljud och ljus och ha en stor publik framför sig. Jag får nästan gåshus bara jag tänker på det.. Dan var där och tog några bilder men han skällde lite på mig för att jag alltid vände bort huvudet precis när han skulle ta kort :-) Han fick några bilder på när jag sjöng med minikören i alla fall :-)



  

Nu måste jag hoppa in i duschen och sen sticka till jobbet.
Kram på er!

Inget intressant :-)

Nu sitter jag på jobbet och har endast en timme kvar. Vi är helt klara med planeringen av morgondagen och det ringer ingenting nu så nu slappar vi bara. Det värker i mina axlar av att ha suttit här hela dagen.

Jag ska lägga upp lite bilder här snart från när jag och Dan var och hälsade på mina föräldrar på landet men det är ingenting jag kan göra från jobbet och när jag kommer hem på dagarna så vill jag inte gärna sätta mig vid datorn igen det första jag gör.

Nä nu ska jag läsa era bloggar istället.
Kram! 

RSS 2.0