Hormoner i hela kroppen!

Nu sitter jag på jobbet och har jobbat nio av mina 10½ timmar. Det har varit ganska lugnt under dagen så det känns som att jag har varit här ja, jag vet inte hur länge. Har varit hängig idag också. En kund ringde och var alldelels muppig och jag ville bara gå hem och gråta. Hemskt att jag ska bli sån här bara för att jag ska ha min mens om två dar. Hormonerna hoppar hej vilt. Fy tänk den dan jag blir gravid, hur sjuttom kommer inte hormonerna hoppa då?

Jag såg dock en film igår som jag kan rekommendera.

Den var jättemysig och jag tycker absolut att ni ska se den! En film helt i min smak.

Nä nu får jag jobba lite till och sen ska jag cykla hem.
Kram!

Länge sen nu..

Usch vad jag är dålig på att uppdatera här. Har blivit lite lat på den här biten. Jag satsar på lite bilder idag istället.

 En liten bild på mig och Dan från midsommar.
 Klänningen kvällen till ära. Dan tycker jag är hur fin som helst i den :-)
 Min älskling var grym på lekarna. Kolla in de fina låren ;-)

Nä blir det nog en film för min del. Dan är på fest så jag är ensam hemma. Jag jobbade så pass länge att jag inte orkade följa med. En piss dag var det på jobbet också. Tog till tårarna när jag kom hem, mest för att jag var trött och  hungrig men ändå. Min chef ringde upp mig och fick mig i slutändan att bara skratta åt eländet. Guld värt för bra chefer!

Dan = BÄST!

Snappies i Varberg har världens bästa sallader. Hur goa som helst och man bara äter och äter och det ändå inte slut. Underbart! :-)


Gårdagens tonfikssallad

Inatt har Dan cyklat Vättenrundan (30 mil) Han cyklade på 10 timmar och 47 minuter. Jag är hur stolt som helst!! Lite tokig är han men så himla duktig!
Jag hinner inte träffa honom nu innan jag åker till jobbet :-( Saknar honom hur mycket som helst!
Men men måste rusa till jobbet, natt idag igen.

Kram kram!

Nu fungerade det!


Här är blomman jag fick av Dan igår :-)

Fick en jättefin blomma idag!

Jag följde med min kära pojkvän till blomsterlandet idag. Han skulle köpa en blomma inför en studentuppvaktning som han skulle gå på. Jag skämtade med honom och pekade på en otroligt fin blomma, dyr också :-) och sa att han skulle köpa en sån till mig nån dag. Då ler han bara och säger att jag kan få den av honom. Jag blev helt ställd för jag skojade verkligen bara med honom. Men icke då, han gick och hämtade blomman och tog med den till kassan så nu står den på mitt köksbord. Hur fin som helst! Tack min älskling!!

Hmm det gick inte att ladda upp bilden nu, jag får försöka igen lite senare.

Kram på er!

Nu, dags för träning!

Jag och Dan hade en jättemysig lördad när vi var tog en lång sovmorgon och bara myste i sängen jättelänge :-) Därefter blev det stranden och massa prat om framtiden. Jag kan prata om precis allting med Dan och det är helt underbart!! Vi avslutade kvällen med grillning på balkongen i solen. En helt perfekt dag!

 Mycket gott blev det!

Nu ska jag snart ta mig an ett träningsprogram här hemma. Köpte en dvd från friskis och svettis som jag tänkte att jag skulle testa. Mitt problem är att jag är för lat för att ta mig till gymmet + att jag behöver en instruktör som kan sporra mig. Nu får jag båda, slipper ta mig till gymmet med har en ändå en instruktör framför mig. Kan vara värt att testa i alla fall. Träningsoutfiten åker på :-)



Igår köpte jag en klänning på Gina. Hur fin som helst och endast 129kr. Jag ska nog köpa en till fast i en annan färg. Dan blev helt till sig när han såg den :-) Nu kommer den inte riktigt till sin rätt här med färg och allt. Men den är mörkblå och riktigt riktigt fin! Jag måste stryka till den lite upptill dock.



Kram, kram!!

Examenskvällen och pappas födelsedag!

Efter min examen så åkte jag och min familj (ni förstår ju att Dan är en del av min familj) hem till mig och skulle mysa och fira mig och pappa som fyllde år dagen till ära. Grattis igen lilla pappsen!

Det var en underbar kväll med mycket skratt och fjanteri som inte kunde annat än att vara den bästa kvällen på riktigt riktigt länge. Niclas visade sin nya bil och jag och minibrorsan skulle självklart provåka och fjanta oss :-)

  
  
 

Som sagt, en UNDERBAR dag!

Examen!

I fredags tog jag ju examen som några av er vet och tänkte berätta lite kort om dagen. Vi började med att opponera på varandras c-uppsatser. De i min grupp var jätteduktiga och alla blev godkända, jag med :-) När jag ringde mamma och berättade att allt mitt slit hade givit resultat, då rann tårarna. Alla spänningar släppte och det var hur skönt som helst!

Därefter blev det gemensam lunch och sedan redovisning av uppsatserna inför vänner och familj.

  

Gekås

För ett par dagar sedan var jag på Gekås med Emma och Lukas. Jag hade Lukas på magen hela tiden och så som han charmade mig så trodde jag att det skulle bli hur billigt som helst. I början gick det bra och jag hade bara ögonen för Lukas men sen tröttnade han lite på mig och det var då jag började handla. Dyrare än vad jag hade tänkt mig blev det också.

   

Det var en telefonförsäljare som frågade om Lukas var mitt barn och det var nästan så jag funderade på att låtsas att så var fallet, bara för en liten stund. Men jag fick så snällt erkänna att världens sötaste lilla kille var Emmas. Fast jag är ju ändå moster :-) och det är ju inte så illa pinkat det heller.

RSS 2.0