OJ VAD JAG ÄR BRA!

Jag vet att jag är alldeles sanslöst dålig på att uppdatera här nu men från och med imorgon blir det ändring på det. Igår hade jag min sista dag i skolan och jag fick reda på att jag var godkänd på min c-uppsats. Inga kompletteringar!! :-) Hurra för mig! Så himla skönt! Jag har slitit som ett djur med uppsatsen samtigt som jag lär mig ett nytt heltidsjobb så det var många tunga stenar som lyftes från mitt hjärta igår. När jag ringde mamma för att berätta så rann tårarna och på kvällen sen var jag helt slut.

Jag hade dock en jättemysig kväll med hela min familj på besök och min underbara pojkvän och vi bara myste och hade det hur trevligt som helst. Jag kommer att lägga ut bilder här men det får bli imon för jag sitter på jobbet nu och äter min lunch. Får fixa med det hemma.

Tillbaks till jobbet!

Kram!


ÄNTLIGEN KLAR!

Nu är klockan 23:42 och min c-uppsats är inlämnad och klar!

Skriver mer imorgon, nu är jag väl värd att hoppa i säng tycker jag!

SNART GRATTIS FÖR MIG :-)

Nu fyller jag år om två timmar och tio minuter. Grattis till lilla mig :-)

Poliser

Här kommer några bilder på min kärlek från årets Göteborgsvarv.
Ni kan se lite av min nya frisyr också.
 
 

Igår var jag och sjöng på Storan i Göteborg. När vi kommer dit så ser vi hur det vimlar av poliser överallt. Vi skulle sjunga för Israel som firade 60 år men det vi inte hade räknat med vad att det skulle vara massa palistinier som inte gillade det. Det var lika mycket poliser som när kravallerna var för ett par år sen. Vi blev skitskraja och ville helst bara åka hem. Det var med risk för våra liv (okej kanske inte riktigt men det kändes så :-) som vi steg upp på scenen. Jag var den enda som skulle sjunga solo och jag såg massa hemska saker framför mig som skulle kunna hända. Det gick bra trots allt :-)
Här är några av alla de flera hundra poliserna som var på stan igår.


Nu blir det c-uppsats igen.
Kram!


Så trött..

Nu är kl. 03:01 och jag är så trött så ögonen går i kors. Jag sitter på jobbet och är för tillfället helt förstörd. En hel timma kvar och jag vet inte hur jag ska kunna hålla ögonen öppna.

Idag har jag varit i Göteborg och tittat när Dan sprang Göteborgsvarvet. Jag tog massa bilder och jag ska se om jag hinner lägga upp några imon. Han var jätteduktig och sprang på 1:35:48. Hur bra som helst och jag är väldigt stolt :-)

image69


Kram!

Telefonisten Caroline

Nu sitter jag på jobbet och gör min första natt. Det är mycket fylla kan jag lova och jag har blivit inbjuden till både det ena och andra. Hur kul som helst är det även fast inte alla är så trevliga. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna hitta ett sånt här roligt jobb.

Jag har varit och klippt mig idag också och jag blev jättenöjd. Hur fint som helst! Jag ska lägga upp en bild här sen men jag har inte hunnit ta någon ännu.

Nu får jag återgå till jobbet!

Kram!

Gnällig idag..

Nu känns livet tufft. Det är för mycket för att jag ska hinna med. Jag har precis kommit hem från vårt sista seminarium innan c-uppsatsen och jag har så himla mycket kvar att göra med den. Jag var väl visserligen medveten om det innan jag gick dit men att få det så svart på vitt kändes inte så kul. Jag är den i gruppen som har mest kvar att göra för att få godkänt på uppsatsen, visserligen är jag den enda som skriver själv så de andra har ju lite försprång med att de kan göra dubbel så mycket under samma tid som mig men ändå.
Det är lite väl mycket med att lära sig ett helt nytt heltidsjobb samtidigt som man ska lyckas få ihop en uppsats, och ha massa uppträdanden.

När jag kom hem hittade jag ett brev från min hyresvärld där jag fick en hyresökning til 6585kr. Jippi! :-( Desstuom passade de på att önska mig en trevlig sommar, bah det hade väl varit bättre om de hade låtit bli det.

Om en stund kommer en klasskompis hit för vi ska förbereda att föredrag som vi ska hålla imon på vår avslutning av mentorskapsprogrammet. Ännu mer information som ska in i skallen och dessutom stanna där..

Igår sjöng jag i alla fall min sololåt inför de andra 300 i kören och det gick så himla bra. Grymt kul var det och jag fick jättemycket beröm efteråt. Jag får försöka att tänka på det istället.

En snabb uppdatering

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och tänkte utnyttja att jag kan planera min tid resten av eftermiddagen och städa och dona lite. Det är mycket som behöver göras i en allmänt kaosig tillvaro. Det är lite väl mycket som händer i mitt liv nu. Ett nytt heltidsjobb, vilket för övrigt är världens roligaste jobb!! heltidstudier med c-uppsatsen och massa gospelrep, sololåt och stämmor som måste sättas. När det är så här mycket på alla håll och kanter så blir städningen lite lidande och tyvärr kärleken min också. Jag får gottgöra honom sen när den här månaden är slut.

Nä nu ska jag uppdatera mig på era bloggar som också blir lidande tyvärr.

Kram på er!

Bjussar på två härliga bilder som jag tog häromdagen :-)
 

Huller om buller i mitt huvud..

Nu är kl 22:16 och jag ska alldeles strax packa ihop mig och bege mig hem från skolan. Jag hade behövt sitta här ett tag till men mitt huvud orkar inte mer nu + att jag ska gå upp till jobbet imon kl 04:45. Jag har aldrig lagt ner så här mycket tid och engagemang på någonting som rör skolan innan och jag är ganska stolt över mitt verk men det räcker inte och jag har inte fått ihop så pass mycket som jag skulle behövt. Idag senast kl 24:00 ska 80% av uppsatsen vara klar och det är den inte. Suck..

Nackdelen med att skriva själv + jobba heltid samtidigt är att det finns ju ingen annan än jag som kan hjälpa till och dra ett litet lass. Jag har ingen att diskutera med och ingen som kan hjälpa till när mina kunskaper brister. Jag kan till exempel inte få till någon jäkla problemdiskussion. Jag blir vansinning på den delen och skulle behöva lite hjälp. Nä nu börjar jag bli irriterad och det är inte bra. Jag får väl bara inse att det blir inte bättre än så här nu och vara nöjd med det jag har gjort hittils. Det är lättare sagt än gjort..

Kram och gonatt på er!

UPPTAGEN!

Jag är dålig på att uppdatera här just nu och det kommer att vara så i några dagar till. När jag inte är på jobbet så är jag konstant på skolan och skriver på min c-uppsats. Det är dock faktiskt riktigt kul och det går framåt och ganska bra. Jag har hittat tillbaka till min motivation och jag utnyttjar i princip till bristningsgränsen.

Igår kväll när jag kom hem så var jag helt förstörd. Det är lite väl mycket i mitt liv just nu men uppsatsen, lära mig allt inom ett nytt jobb, hjälpa mamma med sina studier och lära mig väldigt många stämmor till gospelkören. Jag har dessutom fått en otroligt svår låt där jag ska sjunga solo och jag har egentligen inte tid att lägga tid på den låten alls. Jag var helt slut i huvudet och kunde inte tänka en enda klar tanke, irriterad var jag också. Stackars Dan var den som fick ta min frusteration men han gav mig lite kärlek så att jag kan forsätta kämpa vidare. Han är för gullig! Men som sagt så blir bloggen lidande och även läsandet av era.

Men jag kommer snart tillbaka :-)

Back to uppsatsen!
Kram mina vänner!

Gårdagens film

Igår blev filmvalet
image66
som jag rekommenderar starkt!
När man läser om filmen på baksidan så verkar den lite smålöjlig men det stämmer inte alls. Jag älskade den! En riktig tjejfilm som har allt enligt mitt tycke. En riktig mysfilm där man faktiskt inte kan räkna ut hur den slutar.
Se den!

Nu ska jag till skolan och skriva på min c-uppsats!

Länge sen..

Nu var det länge sen jag skrev nånting här. Jag och Dan åkte upp till mina föräldrar i fredags och hälsade på. Det var första gången som Dan träffade svärföräldrarna :-) och han klarade sig med galans. Hela familjen gillade honom jättemycket och minstingen hälsar till honom nu varje gång vi pratar i telefon :-) Det är bara Niclas, min äldsta lillebror som inte har träffat honom.

I fredags innan vi åkte så fick jag finbesök av Emma och Lukas. Lukas är bara så söt då det är inte klokt. Alex och Emma har verkligen gjort ett bra jobb när de skapade honom :-) för han är helt fantastisk! Och charmig är han också. Dan var också här när Emma kom förbi och det visade sig att han hade jättebra hand med barn och var helt fantastisk med Luckas och det gjorde ju mig inte direkt mindre kär i honom. Jag fick jättefina bilder på dem, ser ut som modellbilder. Dan är så fin så han kunde gott och väl varit en modell och Lukas är så söt så han hade lätt kunnat vara med på någon annonsbild för världens sötaste bebis eller så. De var jättefina ihop. Dan blir nog dock lite generad om jag lägger ut de bilderna här :-) Här kommer några bilder på underbarnet dock :-)
image61
  


I fredags natt åkte jag på feber och låg hela lördagen. Jag vet inte vad som hände. Hade varit frisk hela tiden innan och så kom detta som en riktigt käftsmäll. Idag mår jag bättre igen, inte helt bra men bättre.

Nu ska jag se en film.

RSS 2.0