Ett ytligt inlägg

Om det är någon som inte gillar ytlighet och blir förbannad så ska ni nog inte fortsätta läsa.
Hela detta inlägg kommer att handla om hur fin min pojkvän är.

Jag insåg igår att Dan är allt jag nånsin har drömt om utseendemässigt. Jag vet hur man genom åren har suktat efter vissa killar och kallat dem "hunkar", ögongodis och allt vad det är. Det finns vissa, få killar som kan få mig att bli alldeles knäsvag enbart genom deras utseende och det kan verkligen Dan. Jag kan inte se mig mätt på honom och jag beundrar honom konstant. Hans kropp, hans ögon, hans hår, ja allt är mumsigt på honom.
Om jag ska nämna några kändisar som jag alltid har suktat så där lite extra efter och som annars kan göra mig knäsvag så är det dessa skönheter. Bara för att ni ska förstå i vilken liga Dan spelar och dessutom leder med hästlängder. Jag trodde aldrig nånsin att jag skulle kunna sukta så här efter min egen pojkvän. Hur bra som helst och det är ju så det ska vara också :-)

  

Nä nu får det vara slut på det ytliga. Dan är ju ändå killen med stort K och han har ett hjärta av guld. Jag hoppas ni inser att jag går efter Dans inre och att det inte är det yttre som styr mig. Det är bara en bonus :-)

Dagens resultat

Jag är bara inne en liten kortis innan Dan kommer. Idag har jag bakat som ni kan se. Jag känner mig mycket duktig och goa blev dem också :-)

image54

Idag får jag fjäska för Dan för jag var allmänt otrevlig mot honom imorse av ingen anledning alls. Jag vaknade irriterad och jag vet inte varför. Jag hade inte ens drömt något. Jag tror att dessa bullarna kan göra så att han tycker om mig igen :-)

Intervju nummer två klar!

Nu har jag precis kommit hem från stan där jag har har haft ett samtal med butikschef nummer två. Jag ska göra fem intervjuer för min c-uppsats och nu är alltså två avklarade. Jag ska alldeles strax sätta mig och skriva rent anteckningarna. Nackdelen med att skriva ensam är att jag är ensam om att komma ihåg vad som sägs. Den första personen jag intervjuade ville inte bli inspelad på band så därför struntar jag i det med resten också.

Efter intervun så gick jag och handlade, storhandlade av nån konstig anledning. Jag hade Dans så bil så jag behövde ju inte gå nånstans med tunga kassar. När jag kom till bilen med mina kassar i vagnen så bad jag en snäll man om hjälp med att lyfta in dem i bilen. Jag trodde att jag hade tänkt på allt eftersom jag använde självscanning och allt. Jag behövde alltså inte böja mig och lyfta upp varorna på bandet en gång till men när jag kom hem så upptäckte jag att min kära sambo inte var hemma och jag har tre trappor upp till mig. Jag får inte ens lyfta ur kassarna ur bilen. Jag hade problem.. Som tur är så var Dans kära kompis hemma som bor nära mig och han kom till min räddning :-) Tack kära M.
Därefter var jag tvungen att hänga upp massa tvätt så nu är jag hel slut. Ryggen värker och det känns som jag aldrig vill ställa mig upp igen. Det var kanske inte så smart att åka och handla själv så tätt efter min lilla operation. Nu blir det vila i soffan ett tag.

Jag måste ju bara berätta att jag köpte årets första färskpotatis idag så lite senare blir det sill och potatis. Mums!

Nästan som "you´ve got mail"

Nu har jag skrivit ett kärleksbrev till min prins. På riktigt brevpapper och allt. Det var länge sen man gjorde sånt. Det är han värd, vi får hoppas att han blir glad sen ikväll när han hittar det på kudden!

image53

Inte riktigt detta :-)

Ett stort kollage..

Nu sitter jag och gör allt sånt där tråkgöra som man måste göra ibland, betala räkningar, gå igenom papper, städa skrivbordet, rensa mailen m.m. Inte så kul men det känns skönt när det väl är gjort. En så länge ser det fortfarande ut som tajkon (hmm undra hur man stavar till det).

Igår hade jag en sån där underbar kväll men mannen min igen. Vi har så himla kul ihop och skrattar konstant. Det finns ingen eller inget som kan göra mig så glad som han kan. Jag är världens lyckligaste tjej!

Jag satt och gjorde ett kollage igår, jag älskar att klippa och klistra med kort. Ofta så tar man massa bilder som man sen inte gör nånting med och det är lite trist tycker jag. Så här blev det i alla fall. Ni får klicka på bilden så blir det större.


Nu är det över..

Jaha då var jag hemma igen. Idag har har alltså tagit bort en av mina leverfläckar. Jag skulle egentligen ha tagit bort två stycken men när jag kom dit, allmänt livrädd så började läkaren med att säga att jag skulle få skitont så han tyckte att vi skulle ta en i taget för att det skulle vara mer humant. Jag som redan var livrädd blev inte lugnare av det utan fick panik. Det var en fruktansvärd känsla och jag funderade starkt på att gå hem igen. Jag har aldrig fått sån panik innan nånsin. Tur att Dan var med. Han tog ledigt från jobbet för att följa med mig.

Kontentan av det hela för att hantera min panik så fick jag och Dan gå och ut och promenera lite för att jag skulle lugna ner mig. Vi var ute och gick i 40 minuter innan vi gick tillbaka. När jag väl kom dit igen så hade jag bestämt mig att jag skulle fixa detta och ta bort den största av dem.
Dan var helt fantastisk och fanns vid min sida hela tiden och sa att det var okej att jag var rädd och kramade mig och klappade mig i håret för att lugna. Sprutan gjorde sjukt ont men därefter gick det ganska bra, det var mest stygnen sen som gjorde ont.

Nu är jag hemma igen men har fruktansvärt ont precis som läkaren sa. Det känns verkligen som att någon har skurit i mig och det är ju precis vad de har gjort också. Dan gissade på att de skar två-tre centimeter och det är ju hur mycket som helst! Stackars mig!!

Men för att hoppa ifrån det hemska och onda så kan jag med glädje prata mer om hur underbar Dan var. Det finns ingen som nånsin har varit så fin mot mig. Han var helt fantastisk och så snäll mot mig. Han fanns vid min sida varenda sekund och nu efteråy när jag inte ens kan få på mig skorna själv så finns han hos mig och hjälper mig hela tiden. Jag kan inte förstå vad jag har gjort för att få en sån underbar kille..
När vi var hemma igen så kom han med en ros till mig, jättevacker och sa att han älskar mig!

image51


Tack sötnos för att du fanns där för mig idag! Jag älskar dig!

Innan frukost..

Nu har jag hamnat här framför datorn igen. Sitter och äter lite överblivet godis från i helgen men borde egentligen äta lite frukost. Det får bli frukost framför ett par vänner avsnitt innan jag sätter mig på cykeln i det fina vädret.

image50

Jag börjar bli ordentligt rädd på allvar nu. Jag önskar så att jag inte var en sån jäkla fegis. Mitt liv hade varit mycket lättare om jag inte var så rädd för nålar och läkare. Stackars mig. Imon kl 09:15 är det alltså dags..

Ha en bra dag alla!
Kram!

Igår = en underbar dag!

Igår hade jag en helt underbar dag! Kärleken min kom till mig i Göteborg i fredags kväll och igår hade vi en riktigt mysdag. Vi sov så där lagom länge och låg kvar i sängen och myste massor :-) Därefter blev det frukost och sen ut i det härliga vårvädret med massa sol och hur mycket vitsippor som helst! Jag älskar vitsippor! Det blev också en tur till Triumf glass och sen vidare ner till havet. 

Gårdagens resultat blev dessa bilder, massa pussar, lite solbränna och nya fräknar :-)
(klicka för större bilder)
  
  
  

Nu ska jag läsa er bloggar!
Kram!

Snart så..

Nu är det bara två timmar kvar tills jag äntligen kan pussa på min kärlek igen. Det känns som en evighet sen vi träffades även fast det bara var några dagar sen. Jag vill vara med honom varje dag men det fungerar ju inte riktigt så. Men om två veckor så börjar det nya jobbet och då är jag i varberg hela tiden och kan vara med mannen min hur mycket som helst! Jag längtar!

image40

På tisdag mina kära vänner så kommer jag att ta farväl. Jag ska då ta bort två leverfläckar och jag vet att det inte går att överleva det så då mina kära vänner tar jag farväl. Kl 09:15 kan ni tänka lite extra på mig. Är livrädd! Jag hatar allt som har med nålar att göra. Usch och fy stackars mig..

Jag är tråkig idag..

Nu är jag allmänt lite gnällig. Är hungrig och irriterad över att jag aldrig har några pengar. Det lär ju vända nu när jag börjar det nya jobbet men ändå, det dröjer ju två månader till innan den nya lönen kommer. Fast har jag varit fattig i princip hela mitt liv (har ju pluggat konstant) så borde jag ju kunna vara det i två månader till. 

Jag har ont i ryggen också. Mamma masserade mig lite igår (hon är utbildad massör) och hon sa att jag var stenhård och troligtvis hade inflammation i axlarna. Hon sa att det kanske var därför som jag har haft yrsel. Eftersom jag är så spänd i axlarna så får jag inte tillräckligt med blodcirkulation till hvudet och därav yrsel. Kanske?
Eller så är det helt enkelt något annat, har blivit lite bättre i alla fall.

Jag borde inte sitta här och gnälla, borde ta mig nånting att äta i stället. Jag blir gärna gnällig när jag måste vara ifrån min kärlek. Får kanske inte träffa honom på en vecka eftersom jag är i Gbg och jobbar denna veckan. Åh jag längtar så tills jag börjar det nya jobbet och kan vara permanent i Varberg hela tiden. Det är ju där jag bor, där jag har alla mina saker, mina vänner och min kärlek!

Nu kollade jag precis på tvguide.se och blir ännu argare. Grey´s Anatamy är inställt idag också p.g.a den jäkla ishockeyn.

Nä nu ska jag sluta gnälla, försök ha lite överseende med mig. Jag är ju inte alltid så här gnällig :-)
Kram på er!

Ögongodis!

Nu har det varit mycket i mitt liv ett par dagar. I söndags satt jag och pluggade från 07:00 till 14:00 konstant och därefter blev det att springa iväg på en fotbollsmatch. Jag hade tänkt att jag skulle sovit en stund innan matchen eftersom jag var och dansade salsa i Halmstad i lördags kväll och var hemma sent. Men det hann jag inte med. Därefter blev det plugg igen.

Här är i alla fall några bilder från matchen på min vrålsexiga pojkvän. Det var inte lätt att stå där i 2x 45 minuter och se när han sprang omkring där i bara shorts och var jättefin! Men vad gör man inte för kärleken :-)
image38
Idag blir det mera plugg. Har varit uppe med Dan och ätiti frukost 06:30. Det är på tok för tidigt men ska man umgås med honom så är det den tiden som gäller.

Igår var det plugg hela dagen. Jag och Anneli fxade till de sista kompletteringarna på vår rapport som vi hade fått och därefter blev det c-uppsats för hela slanten. På kvällen fick jag gå in och hjälpa mamma med sitt arbete. Jag var ganska slut i huvudet när jag gick och la mig.

Min kropp mår fortfarande lite konstigt och jag funderar på att skippa gospelkören i alla fall. Jag tror att min yrsel, magen och mitt ständiga tryck i huvudet är kroppens sätt att säga att nu får du lugna ner dig lite damen. Det är svårt bara när det är så himla roligt. Men jag ska ta ett beslut under dagen!

Mår lite konstigt!

Jobbet jag har fått är som telefonist på Varbergs eller egentligen Hallands taxi och det innebär att jag kommer vara den som tar emot samtalen när ni ringer och beställer en bil men det är också mycket mer än så som ska göras. Fast det hinner jag inte berätta om nu, ska bara uppdatera här lite snabbt innan jag tar tag i mitt pluggande.

Jag måste nog säga att jag mår lite sådär fysiskt nu. Jag har drabbats av någon konstig yrsel som sitter i och slår till varje gång jag lägger mig eller reser mig upp. Jag har också en huvudvärk som ligger på lur hela tiden och magen är allmänt kras. Igår fick jag så ont att jag knappt kunde stå upp. Vet inte vad det är med mig..
Borde kanske ta tag i mig själv och göra nån sån där hälsokur med mycket frukt och vitaminer.
image37


Igår såg jag filmen:

tillsammans med Dan, Emmelie och Magnus. Jag tycker att den var okej men inte jättebra. Storyn är väldigt lik Runaway bride fast sämre. Nja hade hoppats på mer men den var ändå okej.

Det var en trevlig kväll i alla fall som även innehöll lite pizza och sen även filmen happy feet. Har ni inte sett den så ska ni absolut se den! Jättemysig och rolig på samma gång!

Gött mos!

JAG FICK JOBBET!!

De fick in 250 ansökningar, tog in 20 på intervju och anställer tre och jag är en av dem!!

Världens finaste!!

Jag har världens bästa pojkvän!!

Här har jag gått och varit allmänt irriterad och orolig i två dagar och när jag i princip bara öser detta över Dan så är han bara så förstående, snäll, gullig, uppmuntrande och bara helt UNDERBAR! Jag är så lyckligt lottad som har fått honom, och tänk han är min alldeles egna. Ibland är allt livet ganska underbart i alla fall :-)

Puss min prins!
image35

Inget av värde..

Idag har jag jobbat och det har varit en helt okej dag. Tiden gick ganska snabbt och det var trevlig personal. Det kan annars vara en nackdel när man hoppar omkring som vikarie. Det är ju alltid som man får jobba med trevliga arbetskamrater.

Annars händer det inte så mycket, jag borde verkligen plugga och en så länge har jag inte skrivit en enda rad. Inte så himla bra! Jag borde nog avsluta här och göra något vettigt istället. Om inte annat så börjar ju Grey´s Anatomy om ett tag :-)
Här får ni en bild på min man! Se men inte röra ;-)

image34


Kram på er!

Hoppas det gick vägen..

Jaha då har man varit på anställningsintervju då.
Jag tror att det gick bra och att de gillade mig. Frågan är bara om de köpte mitt svar om vad jag gör om fem år. De vet lika väl som jag att jag inte har investerat pengar i en treårig högskoleutbildning för att sen inte använda den men jag hoppas att de anser att jag är väl värd att investera pengar på trots detta och att de tror att jag kommer att stanna en längre tid. Jobbet verkar skitkul så jag hoppas, hoppas!

Ikväll blir det gospel för hela slanten!
image33

Hej hopp!

Jag är fortfarande gnällig men i lite mindre dos

Nu har jag kommit hem efter att ha fått åka in till skolan och möta upp en mycket irriterad Anneli. Vi hade fått tillbaka vår uppsats som var överfull med kommentarer och saker som vi var tvungna att ändra på. Vi har aldrig fått backning på nånting som vi har skrivit innan och så kommer den här med en smärre chock. Jag har aldrig sett så mycket kommentarer nånsin på ett arbete. Det resulterade i ett ganska så upprört samtal till läraren där vi krävde en förklaring till vad fasen som hänt. Det blev lite bättre efter det i alla fall och vi behöver inte ändra på så himla många saker. En hel del men inte så mycket som vi trodde från början. Tur det!

En rolig sak däremot är att de ringde från ett jobb som jag har sökt och sa att de ville att jag skulle komma på intervju, redan imon. De hade fått in 250 ansökningar och de ville kalla lilla mig på intervju. Hur kul som helst! Ni får hålla tummarna för mig imorgon!

Nu blir det duschen för min del!

allmänt gnällig..

Usch och fy nu är jag allmänt irriterad!

Jag får krupp på att gå och vänta på jobb och alla som är så jäkla sega på att höra av sig. Varbergs kommun tar hundra år på sig och jag har inte all tid i världen, kan de inte förstå det! Det blir ett orosmoment att inte veta hur mycket pengar som kommer in denna månaden och jag blir irriterad på det. Det spelar ingen roll hur många jobb jag söker eftersom det tar sån tid för alla att gå igenom alla ansökningar. Jag behöver pengar denna månaden, kan de inte förstå det!

Jag är allmänt otålig och vill att allt helst skulle ha hänt igår och jag stressar för mycket i tankarna. I praktiken gör jag på tok för lite och skjuter saker och ting framför mig. Jag gör inte ett skit på c-uppsatsen! Suck jag bli galen på mig själv!

Hungrig är jag också, hade inte tackat nej till en sån här tallrik


Nu längtar jag efter att livet ska kännas allmänt enkelt ett tag!

Så här bra pluggar jag!


image31
Satt och lekte med lite bilder istället för att plugga :-)
Det är lite gamla bilder blandat med någon ny. En från tiden i Göteborgs lucia, den med brandsläckaren är skitgammal från gymnasietiden :-) och den med blått linne är också från gymnasiet, från en av våra shower.

Dålig uppdatering

Hej igen!

Har varit lite kass på att uppdatera här på sistone. Men jag får delvis skylla på blogg.se också. Det fungerade ju faktiskt inte under två dagar och det var precis då som jag kände för att blogga alldeles extra mycket :-) Jaja sånt är livet.

Ikväll har jag varit på bio, såg filmen:
image29
Jag måste nog säga att jag är lite besviken. Jag hade fått höra att den var så himla bra och att många hade gråtit hur mycket som helst till den. Jag har läst boken och den är fantastisk så filmen kunde inte mäta sig med den, jag grät inte ens en endaste liten tår. Ett tips, läs boken istället!

Fick agera lite chafför när jag kom hem också åt min kära inneboende och hennes kompisar. De verkar vara ett glatt gäng, ska hänga på dem ut nån kväll men just idag var jag alleles för trött.

Hittade massa gamla bilder idag på en cd-skiva och jag tänkte bjuda på en liten Caroline :-)
image30
Oj det blev en jättebild! Jaja så får det bli idag, nu väntar sängen på mig.
Sov så gott!

P.s Idag längtar jag efter att motivationen till c-uppsatsen ska komma tillbaka.

RSS 2.0