Min kropp mår inte bra..

I helgen när brorsan var här så svullade vi med massa onyttigheter som godis, glass och ostbågar. Det känns som att jag konstant hela helgen har ätit strunt och det får jag stå till svars för nu. Min mage är inte känd för att fungera särskilt väl och det gör den definitvit inte nu. Jag bestämde mig för att försöka ordna till det idag och skärpa mig med maten. Men icke, jag har ätit våfflor och mer godis. Vad är det för fel på mig? Suck

Imon måste det bli ändring, inte kul att gå omkring och må så där halvkasst. Särskilt inte när det är självbefogat.


Det får bli mer av sånt här..

Finbesök

Nu har jag precis haft finbesök av Vickan och hennes lille Filip. Sötare unge får man leta efter. Han är så charmig så det inte är klokt och man vill helst bara gömma honom för att kunna behålla honom för sig själv.


Gullunge!!

Bokföring och jag..

Nu har jag precis kommit hem från bokföringens första föreläsning som var riktigt bra. Det kommer bli tio roliga och lärorika veckor. Jag behöver det här för att känna mig kvalificerad till att söka vissa jobb. Egentligen är jag behörig att söka men jag anser mig inte kunna så mycket som jag bör för att ha en ren ekonomi tjänst. Det var kanske rena grekiskan det där men jag är för trött för att förklara mer.

Nu blir det sängen för min del, ja efter lite pussande på kärleken min :-)

Godnatt!

Tänk OM!!

Vi har skickat in en låt till melodifestivalen i år och jag vet att jag borde vara realistisk och inse att min dröm om att vara med är minimal. Det är flera tusen bidrag som är inskickade och chansen att de ska välja just min låt är inte så stor. Men så kommer tankarna, tänk om, tänk OM!!
Det hade varit så häftigt, det är sånt jag bara drömmer om. Och låten är verkligen kanonbra! Vi har skickat den genom Bonniers musikbolag för att det ska vara större chans att det kommer med. Tänkt om ,tänk OM!!!



 

Myshelg

Idag kommer min lillebror på besök. Han ska vara hos mig och Dan hela helgen. Det ska bli jättemysigt. Vi ska bara göra precis vad som faller oss in och ta det lugnt. Kanske gå på bio, äta gott, se när Dan spelar fotbollsmatch, shoppa och hyra film, baka eller ja vad som helst. Jag är ledig hela helgen och börjar inte jobba förrän onsdag natt igen. Helt underbart! Jag vet inte när jag var ledig så mycket sist.

Nu sitter jag på jobbet och har endast en timme kvar. Jag längtar tills jag får gå hem. Det har varit en lång dag, riktigt lång..


Nya läsare :-)

Det har hittat hit lite nya läsare till min blogg till min stora förtjusning. Ni är jättevälkomna. Kul med era kommentarer och självklart även med era som har besökt mig ett tag :-)

Idag blir det en fika med Emmelie på stan och därefter ska vi spana lite på en rekryteringsmässa. Alltid kul med sånt tycker jag. Det finns oftast så många olika jobb och utbildningar som man aldrig tänker på. Vem vet, man kanske kan få lite tips och ideer och det hade ju aldrig varit fel.

Får skriva mer senare..
Kram!

Lite hjälp

Är ni med i något fackförbund? I så fall, vilket och hur mycket får ni betala i månaden.
Samma frågor vad gäller a-kassa????


Jag är än så länge inte med i något av dem men a-kassan bör jag ta tag i alla fall. Ska ringa runt lite imon men tar gärna emot tips om ni har några prisvärda :-) sådana eller om ni vill avråda mig från något.

Kram på er!

slappdag!

För att fortsätta på mitt tidigare inlägg så är vi kompisar nu :-). Det löste sig samma dag som sjag krev det förra inlägget. Jag gick och saknade honom hela dagen på jobbet och han mig likaså så allt var som bortblåst på kvällen när jag kom hem och vi låg och myste i sängen och bara pussades och pratade om vartannat. En toppenkväll! Och förhoppningsvis lär man sig alltid något även på att bråka som kanske är mindre kul.

Idag blir det slappt innan jobbet som börjar kl 14:00. Jag har svårt att få mig att göra nånting vettigt när jag börjar så sent. Det blir alltid att jag sover länge och bara går och drar mig hemma i lägenheten, vilket i för sig är ganska skönt. Blir nog ett avsnitt av sex and the city när jag är klar här. Jag fick boxen i julklapp förra året och strecksåg den då. Ganska lagom när jag var färdig så var det inte så långt kvar tills filmen släpptes på bio som jag så gladeligen gick och såg med Emmelie. Nu tänkte jag plöja den igen tills filmen så snart, härligt dimper ner i min brevlåda :-)


Kram!



mindre bra..

Igår bråkade jag lite med min pojkvän och det kändes inte riktigt hundra när vi somnade. Jag avskyr sånt, för om det inte känns helt bra när man somnar så känns det inte bra när man vaknar och då blir hela dagen lite tråkig. Jag sitter på jobbet nu och ska jobba hela dagen så jag kan inte vara hemma med honom heller.

Jag blir så arg på mig själv när jag inte bara kan släppa en känsla och istället gå och krama honom. Det är ju egentligen det enda jag vill och det gör ont i mig när vi inte är överrens. Jag älskar ju honom så otroligt mycket!!


skadade mig igår..

Igår var jag på friskis och svettis på stationsjympa för första gången. Det var ett roligt pass där man i olika grupper hade strykteträning och gick igenom hela kroppen med olika rörelser. Vid en av stationen skulle man använda sig av såna där stretchband där man satte bandet vid fötterna och använde det som en roddmaskin. Det bandet jag använde var inte särskilt bra och gick av och flög upp mot min hand med en jäkla fart. Det small till och gjorde jävligt ont och när jag tittade på min hand så såg det ut som ådran på långfingret skulle hoppa ur handen. Den blev på två sekunder tre gånger så stor och knallblå. Läskigt som sjutton och ont gjorde det. Jag kunde i alla fall röra fingret så det var inte bruten men jag fick avsluta träningen där och då och leta upp lite is.

Idag känns det lite bättre och det mesta av svullnaden ha gått ner. Skönt..

Tre timmar kvar..

Nu sitter jag på jobbet och det är helt dött här. Färdtjänsttanterna sitter nog hemma och väntar på pensionen som kommer imon. Jag har tre timmar kvar att jobba men jag vill bara gå hem nu.

Vad gör ni? Har ni något kul att rapportera?

Kram!

En underbar dag i Göteborg

Igår åkte jag och älsklingen till Göteborg för att få oss en heldag tillsammans utan all vardag som har hållit oss ifrån varandra ett par veckor nu. Jag som var allmänt ganska fattig skulle enbart fönstershoppa var tanken och istället koncentrera mig på att beundra min pojkväns underbara kropp när han stod i provrummen :-) Icke då, han lurade mig att köpa en grå stickad klänning från gina tricot, en annan också stickad tröja (är väldigt frusen av mig), en skitcool skinnjacka och ett par ursnygga stövlar. Stövlarna kostade 900 kr och var på tok för dyra för min smak. Jag sa till Dan att jag inte har råd och då sa han att han kunde betala hälften och tyckte jag var alldeles för snygg i dem för att inte köpa dem. När jag väl hade köpt dem så sa han att han betalar allt och att jag får dem av honom. Hur snäll är inte min pojkvän.

Här är en bild från mobilen på stövlarna och jackan. Kanske lite svårt att se men dem är jättefina!

 
Efter alla shopping så nästan störtade vi ner i soffan hemma hos mamma och pappa där vi skulle sova för natten (de var inte hemma). Vi gav varandra lite fotmassage eftersom våra fötter smärtade en del efter en hel del promenerande under dagen. Jag hittade pappas underbara mysbralls som blev min räddning för kvällen. Dagen avslutade med en pizza framför en rätt dålig film. Men trots filmen så var det en underbar dag och kväll och jag är om det nu går ännu mer kär i min älskade Dan!

Torrschampo

Nu har jag precis kommit hem från min fika med Emmelie. Alltid lika trevligt. Dock fick vi besök av två killkompisar denna gången, inget planerat men det var kul. Dock inte lika roligt som när jag får träffa Emmelie själv.

Köpte för första gången i mitt liv torrschampo idag och testade nu när jag kom. Det fungerar faktiskt. Skönt att kunna ha ett alternativ när man har bråttom till jobbet eller så och bara behöver vara lagom fräsch :-)


Oj vad stor bilden blev, orkar inte ändra den.
Kram!

Ett kort inlägg..

Idag blir det en fika med underbara Emmelie och lite senare troligtvis afterwork med jobbet. Är inte så sugen på det men jag borde nog försöka pallra mig dig. Vet vet jag kanske blir överraskad och har riktigt trevligt :-)

Nä får skriva mer senare, är alldeles för hungrig för att att sitta här.

Jag hoppas ni alla får en underbar dag i solen!
Kram!


Krabban

Jag har ju glömt att visa bilderna på min brors lilla kattunge. Krabban heter den och är alldeles bedårande söt. Jag ville också ha en när jag var där, fast jag vill alltid ha en kattunge i så fall. Jag vill inte att den ska växa en massa. Här är den i alla fall :-)

  
  

Hur söt är han inte? :-)

Mer bilder från fotograferingen.

Här kommer några av mina favoriter som jag fick dag :-)





  





  

Jag är väldigt nöjd med min dag som modell :-)

Modell för en dag!

Bara inne lite snabbt och visar några av de bilder som Madelene tog på mig idag. Jag sla få resten imon, spännande!!

Denna första bilden älskar jag!






Jag visar fler imon.
Än en gång, tack Madelene för en underbar dag!!

Modell för en dag!

Nu har jag precis kommit hem från min fotografering. Det var så himla roligt och jag är jättespänd på att få se hur bilderna blev. Har jag tur så får jag se dem redan ikväll. Madelene var väldigt påhittig om hur jag skulle stå och var vi skulle fotografera och jag är övertygad om att det kommer bli bra bilder. Jag kände mig verkligen som en modell och vinden blåste i håret hela tiden :-) Jag kommer att lägga upp bilder här så fort jag har fått dem.

Kram på er!

Fotografering!

Idag ska jag fotas i Göteborg :-) Fototävlingen som Madelende höll, där hon lottade ut en fotografering och som jag, lyckliga jag, vann ska äga rum idag. Hon ska sminka mig och ta massa bilder på olika platser i Göteborg om jag har förstått det hela rätt. Det ska bli så kul och spännande på samma gång. Jag har precis fixat iordning håret och tacksamt nog så blev det faktiskt bra idag :-) Jag började tidigt,  har inte ens ätit frukost ännu men ifall det inte blev bra så ville jag hinna med att göra om det från början. Nu behöver jag inte det, skönt.

Ikväll ska jag sova hemma hos mamma i Göteborg (pappa är bortrest) och jag ska även passa på att träffa mina bröder. Niclas köpte en liten kattunge igår så det ska bli väldigt mysigt att hälsa på honom och kattungen. Lägger upp bilder här senare på den lilla :-) Jag och mamma ska passa på att ha en mysig filmkväll med endast tjejfilmer :-) och imorgon ska jag följa med till förskolan där jag arbetade i februari. Ska äntligen få träffa min lilla prinsessa igen.

  
Världens goaste lilla tjej. Hur charmig som helst!

Underbara Dan!

Jag har världens bästa pojkvän! Imorse efter att han hade ätit frukost så kröp han ner till mig i sängen igen och överröste hela mig med pussar och bara kramade mig jättehårt. Hur trött jag än var så kunde jag inte sluta le. Kan morgonen börja bättre än så. Han är helt fantastisk på alla sätt och vis och jag trodde inte att man kunde vara så här lycklig..

 
Jag ÄLSKAR dig!

RSS 2.0