Godmorgon och godnatt!

Nu sitter jag på jobbet igen, ytterligare en natt. Ytterligare en natt utan att få sova med Dan. Jag gillar det inte. Det är en sak att gå om varandra hela tiden på dagarna men jag vill kunna stanna upp tillsammans med honom en stund innan jag ska sova. Det finns inget mysigare än att krypa ner i sängen tillsammans med honom. Han brukar alltid hinna krypa ner innan mig och har du hunnit fått upp värmen så när jag kryper tätt intill honom så är han alldeles jättevarm och go. Det är det mysigaste som finns!

Jag har två nätter kvar denna veckan och sen är det dags för att åka till Båstad med Dans jobb. Det blir hotellövernattning, julbord och stor julshow på kvällen. Det ska bli hur kul som helst och jag längtar. Ska bli så mysigt att få en helg tillsammans med älsklingen. Det känns som att det var väldigt länge sen nu.

Nu kommer snart chaufförerna börja trilla in här och jag får snart, snart gå hem. Längtar hem till sängen nu trots att det kommer vara tom. Är lite trött i kroppen, var på spinning tidigare idag och det börjar kännas lite nu. Annars är jag inne i ett härligt träningsstim när det går lätt och känns kul att träna. Har t.o.m fått ett sug efter det även när jag inte tränar. Underbart!

Godmorgon får jag väl säga till er :-)

Är jättekär!!

Nu sitter jag på jobbet och har jobbat I två timmar. Har då bara 7 timmar kvar, åh så kul, eller inte. Suck.. Är inte alls inte upplagd för att jobba. Jag vill bara vara hemma och mysa med Dan. Jag är alldeles extra galet kär i honom just nu. Han är helt underbar! Världens snällaste som är så omtänksam och skämmer bort mig på alla sätt och vis hela tiden. Livet kan inte bli bättre än så här man får dela det med honom.



JAG ÄLSKAR DIG DAN!!

Kort uppdatering

Oj det var värst vilken dålig uppdatering det har varit här. Har hållit igång på annat sätt hela tiden men mycket jobb, föreläsningar, träning och försökt vänja mig att numera vara en glasögonorm :-) Det svåraste är att äta har jag kommit underfund med då jag både tittar ner och upp hela tiden. Knepigt det där. Det är i alla fall en helt ny värld som har öppnat sig för mig. Jag hade inte förstått hur dåligt jag såg förrän jag fick mina glasögon på mig. Dan tyckte nog att jag var måttligt rolig det första dygnet när jag bara pratade om min nya värld :-) Jag är fortfarande inne i fasen där jag tror att jag är lite extra priviliegad och fått mycket bättre syn än alla andra. För alla kan väl inte gå runt och se så här bra?? 

 Jag med glasögon :-)

Idag ska jag lämna in en inresseanmälan om att bli friskis & svettis ledare inom jympa. Var på ett informationsmöte om det igår och känner mig faktiskt lite sugen. Steg ett blir ju att få ytterligare lite mer information innan det är dags i så fall.

Nä nu måste jag sticka till jobbet (kl är 05:27), läser era bloggar därifrån om jag hinner :-)

Kram på er!

Nyår!

Nu sitter jag på jobbet och har precis ätit lite lunch, min favoriträtt. Dans underbara fläskfile med ädelost och klyftpotatis. Det är riktigt mumsigt.

Igår bestämde vi vad vi ska göra på nyår. Vi skippar hemmafesterna och sticker till Helsinborg och bor på hotell och går på Wallmans. Vi ska äta fem rätters och se en stor show. Det ska bli så himla mysigt. Jag längtar jättemycket redan. Vi lyckades få jättebra platser också. Så kul! Känns underbart att jag inte behövde jobba så att jag kan pussa in det nya året tillsammans med Dan.


Farfar, du finns inom mig

Det blev inte så mycket av städningen men träning blev det i alla fall. Blev dock ledsen på träningen och var inte alls på humör. Det var en väldigt gammal man som var med på gympan (visade sig sen att jag kände honom) som var 89 år. Han hängde med rätt bra och kämpde på som få. Synen av honom fick mig att bli så ledsen och sakna min farfar något enormt. Det är inte rättvist att han bara skulle få leva i 72 år. Jag missunnar inte gubben på gympan att vara frisk och må bra men jag önskar att min farfar kunde göra det också. Det var inte länge sen det var exakt två år sedan farfar gick bort och jag saknar honom enormt mycket. Jag önskar så att han kunde få träffa Dan och jag vill när den dagen kommer visa honom mina barn. Det borde inte vara en orimlig önskan. Om han bara kunde fått några fler år tillsammans med oss. Jag saknar honom så mycket..

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, farfar och jag saknar dig vaje dag!


Inget särskilt..

Jag har vart lite dålig på att uppdatera här de senaste dagarna. Är så mycket som ska göras hela tiden att internet inte riktigt hinns med. Men idag är jag ledig och njuter i fulla drag så nu passar jag på.

Igår kväll var jag så trött så jag hamnade i någon konstant utan slut fnissatack. Jag kunde inte sluta och tårarna sprutade. Dan tittade på mig som om jag kom från någon annan planet :-) Det hade varit en lång dag med många timmars jobb, utvecklingsamtal (på jobbet) och sedan direkt iväg för att träna luciorna.

Idag blir det en lugn dag med lite städning, matlagning, träning och eventuellt lite bokföringsplugg. Allt i min egen takt.

Kram!

Jag = glasögonorm

Idag har jag varit på synundersökning. Jag har känt ett längre tag att jag ser dåligt på långt håll. Jag har svårt att se gatunamn på skyltar och människor blir suddiga på långt håll. Även fast jag har känt att synen inte har varit helt okej så har tanken på glasögon aldrig slagit mig förrän jag provade Dans glasögon för att se på text-tv. Världen blev genast mycket klarare. Jag gick i alla fall till optikern och han sa att jag var på gränsen till att inte klara körkortsgränsen. Glasögon eller linser var mitt alternativ. Jag valde glasögon och det visade sig att jag passade riktigt bra i det:-)

Så om ett par dagar är jag en snygg glasögonorm :-)

Kanske lägger upp en bild imon.

Äntligen fungerar det!

Så nu äntligen fungerar bloggen igen. Har försökt komma in hela dagen men den har bara sagt error, error. Jaja nu är jag inne i alla fall. Var och fotograferades igår tillsammans med Dan och mina syskon. Tänkte bjuda på ett litet smakprov.


Jag och mina bröder.





Nu ska jag öva med luciorna.

Kram på er!

Sorry!

Jag vet att det har varit lite dålig uppdatering här nu under ett par dagar men jag har haft väldigt mycket att göra. Det ska bli skärpning på det, från och med imorgon. Nu har jag precis kommit hem från Göteborg där jag, Dan och mina bröder har blivit fotade av en riktigt duktig fotograf. Kanske kan visa några bilder imon om jag har fått dem då. Ska bli så spännande att se.

Men nu ska jag ut och partaja!
Hörs imon och då ska jag även uppdatera mig på era bloggar.

Kram!

RSS 2.0