En otroligt rolig men intensiv helg!

Nu har jag varit på kurs i fyra dar på Helsjöns folkhögskola. Jag har gått steg 1 kursen med Friskis och Svettis och har hållIt igång konstant hela helgen. Sen i torsdags har jag haft  föreläsningar från tidig morgon till 20.30 och dessutom minst två träningspass om dagen. Otroligt kul men det har känts en del i kroppen.

Ska uppdatera lite mer här senare, tänkte bara säga att jag lever.

Kram!


Lång dag..

Idag var jag på ett mycket spännande möte som jag tror gick bra. Det kändes bra i maggropen och jag hoppas att min känsla är rätt. Nästa vecka vet jag. Spännande, spännade, spännande.

Nu sitter jag på jobbet och vill inget hellre än att gå hem och sova. Tycker att jag är värd det efter en mycket lång dag. Jag hann inte sova nånting innan jag gick till jobbet för vi hade personalmöte på jobbet och som alltid, drog det ut på tiden. Men men bara 30 minuter kvar nu.

Kram på er!

Målat!

Igår var jag duktig, i alla fall enligt mina mått mätta. Jag målade taket i vårt nya sovrum som blev alldels otroligt fint. Vilken skillnad lite färg kan göra.



Nu är det dags för ett lunchpass på jympan. Härligt!!
Hej hopp!

Nattpass..

Nu sitter jag på jobbet och har nattpasset. Det är första gången jag jobbar en söndag till måndag och jag kan lova att det är totalt dött här. Men vem sjutton är ute och festar en söndag natt när man troligtvis ska jobba dagen efter. Nä jag tror att folket är hemma och sover, precis som jag borde göra. Vill hem och knö på älsklingen min.

Var på gymmet idag med Dan och han är absolut den bästa personliga tränaren man någonsin skulle kunna ha. Han gör tiden på gymmet roligt samtidigt som han vet vad jag behöver jobba med och hejar på och stöttar. Det skadar ju inte heller att få stå och titta när han gör sina övningar och se hur hans muskler spänner sig :-) Han är så galet fin! Ibland får jag nypa min i armen för att kolla så jag inte drömmer. Finare pojkvän kan man inte ha!
Jag älskar dig kyssen!

Skit, skit, skit!


JÄVLA SKIT, JÄVLA CSN!!!

kan inte sova..

Jag brukar aldrig ha svårt för att sova eller somna om, om jag har vaknat mitt i natten men här sitter jag nu och kl är 02:08 och jag kan inte sova. Ska upp och ett par timmar och behöver verkligen sova lite till. Men det är ingen ide att stressa upp sig över det för då lär jag ju aldrig kunna sova. Man klarar en dag med för lite sömn, får ta mig en powernap i eftermiddag i värsta fall.

Nä ska prova sängen igen.
Hoppas ni sover gott.

Kram zzzzzzzzzz


Ledig idag!

Nu sitter jag i i min fotölj med benen så där härligt avslappnade på fotpallen framför. Har precis ätit några nygräddade pannkakakor efter min träningspass. Jag var riktigt trött innan jag stack iväg till träningen men det försvann direkt när musiken sattes på. Jag kände mig riktigt stark och tog ut mig totalt. Härligt!

Blev inkallad som barnvakt ikväll för världens charmigaste unge. Så det blir mys för min del ikväll. Längtar till kl 18:00 :-)


Ett litet vårecken jag hittade i trädgården idag :-) Nu är värmen inte långt bort.

Så himla skönt!!

Inne för ett snabbt besök innan jobbet. Tänkte bara visa upp vad som glädjer mig idag.

Jag klarade min marknadskommunikationstenta!! Har haft den efter mig ett tag och inte orkat ta tag i den förrän nu. Men nu så är den äntligen avklarad.

Fick ett jättefint halsband av Dan i fredags när vi firade 1 år tillsammans. Tyvärr var det i silver och av den större modellen som jag inte kan ha p.g.a min nickelallergi. Men idag bytte jag det till ett liknande i guld. Jättefint!
 
Vi firade med att gå på världens roligaste teater tillsammans med mina föräldrar och min ena bror. Har ni någon chans att gå och se grottmannen med Robert Samuelsson så gör det. Det roligaste jag sett på flera år. Jag skrattade konstant i två timmar. Den handlar om manligt och kvinnligt. Vickan du måste se den! Ta med dig gubben din den 2 april till Varbergs teater. Ni kommer inte ångra er!


GROTTMANNEN

Grottmannen är den mest framgångsrika one-man-showen i Broadways historia. Rob Beckers komedi, som i Sverige regisseras av GUNNAR HELGASON med ROBERT SAMUELSSON i huvudrollen, är en succé i 30 länder!

Hej hopp!

Våren är på väg!

Nu sitter jag här alldeles rödrosig om kinderna och härligt uppfriskad efter en lång promenad i skogen. I början tyckte jag det var lite kallt och blåsigt men så fort jag kom in i skogen så skyddade alla träden mig från blåsten :-) Väl ute ur skogen igen strålade solen och det var varmt och alldeles vårigt. Underbart!



Träning på schemat

Igår var ingen bra dag så vi får hoppas att denna blir aningens bättre. Det är inte alltid lätt att förstå hur killar tänker och jag förstår om de säger detsamma om oss. Ibland förstår jag inte hur tjejer och killar kan leva ihop, man borde ju egentligen välja det kön man förstår sig på men men kommunikationsproblem är väl till av en anledning, kanske att vi ska prövas.

Nåja idag var jag uppe med tuppen, redan kl 06:45 så jag tänkte hinna med förhoppningvsis lite av det jag vill här idag. Först på schemat står det träning och sen lite städning innan jag måste göra min lunch och ta mig till HTH och kolla över vårt kök en sista gång innan beställningen går iväg. Därefter blir det jobb, kvällspass idag.


Så här ser köket ut nu i lägenheten men förändringen blir total :-)

Hej hopp!

Dålig uppdatering

Oj vad jag är dålig på att uppdatera här. Har inte haft varken ork eller lust till det den senaste veckan.

Igår bestämde vi oss för vårt kök så nu är alla beslut tagna där. Så himla skönt. Beställningen kommer att gå iväg under den kommande veckan när HTH varit och tagit alla våra mått.

Idag är det ett Gbgbesök som står på schemat. Vi ska till Rörshopen och spana på lite saker till badrummet. Vi behöver ta lite beslut där också. Därefter är det hemresa igen och direkt till träningen och kvällen spenderas med lite sent betalande av räkningar. Japp så kommer min dag se ut.

Hörs lite senare.
Kram!

RSS 2.0