Snart pusskalas :-)

Nu sitter jag på jobbet igen, bara en timma kvar. Ska bli underbart att få komma hem och pussa på min kärlek. Jag saknar honom jättemycket när jag sitter här och jag vet att han ligger där hemma och snusar. Snart så, snart..

Trötter..

Nu sitter jag på jobbet och väntar ut den sista timman innan jag får åka hem. Jag längtar hem till sängen något alldeles fruktansvärt nu. Synd bara att inte Dan kan ligga kvar och sova med mig när jag väl kommer hem. Det är det värsta med min nattvecka att jag varken får lägga mig tillsammans med kärleken min eller vakna med honom.
Men han kanske tycker att det är skönt, jag har varit rejält gnällig i tre dagar nu. Djävulen har flyttat in i min kropp. Det är den veckan nu men det brukar inte hålla i sig så länge som i tre dagar. Oftast bara två :-) Stackars Dan. Men peppar, peppar nu verkar djävulen ha flyttat ut och jag kan känna tacksamhet och glädje igen :-)

Kram på er!

Resultatet!

Igår blev det bakning som planerat. Riktigt bra blev det också. Det var inte alls svårt att baka tekakor som jag kanske hade föreställt mig. Kände mig nästan som ett äkta hemmfru när jag gick där och pysslade.


Igår hade vi personalmöte i fem timmar! Fem timmar!! jag höll på att få krupp. Det som sades hade lätt kunnat sägas på två timmar. Jag vill bli chef så att jag kan få styra upp saker och ting på det där stället. Suck..


Idag fyller min älskade Emmelie år! Vi ska fika på stan snart. Gratta henne gärna
här.


Idag är ingen vanlig dag..

för det är Vickans födelsedag!! Hurra Hurra Hurra!!

Gratta henne gärna här.


Lite blandat

Nu sitter jag i sängen och har precis vaknat. Hade önskat att jag kunde sova lite längre för jag börjar min nattvecka imon och hade behövt sova lite till. Försöker sakta vända på dygnet genom att vara vaken lite längre på kvällarna och sova lite längre på morgonen. Än så länge går det inte så bra eftersom jag vill gå och lägga mig samtidigt som Dan. Men men det kommer väl eller så kommer jag vara toktrött när jag ska vara vaken hela natten imon.

Dagens projekt ser ut som följer:
x baka, eventuellt både kanelbullar och tekakor.
x dammsuga
x gå på möte med jobbet.
x träna på friskis
x och det viktigaste av allt, se på Brothers & Sisters ikväll!

Vad ska ni hitta på idag?

I natt vaknade jag av att min mage kraschade totalt. Jag var jättedålig. Jag vet inte vad det berodde på. Min mage är ju inte känd för att fungera särskilt bra så att den kraschar är inget ovanligt men jag har aldrig vaknat av det. Konstigt??
När jag väl kunde somna igen så drömde att jag och Dan köpte hus tillsammans, en lite blått fint hus. Knepigt att det var blått och det kostade bara 200.000:- Tänk om man kunde hitta sitt drömus för såna summor, det hade varit nånting det.


Allergisk reaktion

Jag har ju som en del av er vet varit väldigt trött ett längre tag nu (och nej jag är inte gravid) så jag köpte blutsaft som jag blev rekommenderad här på bloggen. Jag testade det igår och resultatet blev en allergireaktion som satte sig i mun och svalj på mig. Väldigt obehagligt ch definitivt sista gången jag drack av den. Är det någon som inte är allergisk mot blutsaft och vill ha min så bara hojta till.


Igår var jag på blomsterlandet och köpte mig två nya orkideer, min nya favoritblomma. En mini mini som står i mitt fönster och en lite större gul. Jättefina!


 

Kram!

Ledig!!

Idag är jag LEDIG!! Det var länge sen jag hade en ledig helg så det känns helt underbart! kväll blir det lite partajande med Dan och hans vänner. Vi tjejer ska träffas lite tidigare och äta innan killarna ansluter sig till oss.

Idag har jag och Dan varit ute på stan och ätit lunch. Det är sällan vi kan göra det så det var väldigt mysigt. Lite shopping blev det också även om det inte var mycket. Hittade två fina sjalar, mitt nya beroende plagg :-)



Kram!

Längtar efter julen..

Igår myste jag med min kärlek på Gekås. Vi gick där bland hyllorna och pussade som ett annat kärlekskrankt par. Han är är bara så fin så det är inte klokt. Jag trodde aldrig att man kunde vara så här lycklig tillsammans med någon. Jag blir mer och mer kär för varje dag som går. Vi har så himla kul ihop och skrattar konstant. Att retas med honom är det bästa jag vet.

Jag hade satt som gräns att hålla min under tusenlappen och det lyckades jag faktiskt hålla trots att det hamnade en hel del julsaker i vagnen. Jag var helt lycklig när jag fick gå där bland alla julsakerna. Jag älskar julen och längtar, längtar tills det blir december och jag får pynta vårt hem.


Puss på dig min älskling!

Läkarbesök

Idag blir det en liten visit hos läkaren för att kolla så jag inte har brist på nånting. Jag är fortfarande så himla trött och tycker det är lika bra att kolla upp det. Igår var jag ledig och hela förmiddagen slappade jag, jag orkade inte göra nånting annat. Jag fick lite mer energi när Dan kom hem och lagade lite middag till oss som vi åt med levande ljus. Det blev en jättemysig kväll trots min trötthet.

Skriver mer senare..

Håller Lucia på att dö ut?

Jag fick ett desperat samtal idag från killen som håller i Frölunda Lucia. Han var helt förstörd för att de troligtvis måste ställa in Fröunda Lucia i år. Det är inte tillräckligt många som har sökt. Han undrade om jag hade kvar några kontakter hos Göteborgs lucia för att kanske kunna få några kandidater därifrån. Han sa att även Göteborgs Lucia har ont om sökande i år, endast 65 personer. 65 personer det är ingenting. När jag sökte var det 250 sökande. Vad har hänt? Varför vill inte folk vara med i luciatrupper längre. I Sthlm har de tydligen fått muta kandidater för att ställa upp. I Varberg var det också mindre sökande än vanligt i år men vi har ändå lyckats få ihop en duktig trupp. Jag kan inte förstå varför folk inte vill vara med. Det är otroligt roligt! Jag skulle inte vilja byta ut min tid i Göteborgs Lucia mot nånting. Jag lärde mig otroligt mycket och så var det väldigt roligt. Väldigt tuft naturligtvis med 250 uppträdanden på en månad men kul!


Jag på kröningskonserten.

Idag är jag hemma och ledig. Fortfarande väldigt trött trots att jag sovit ganska länge. Sitter och slappar med datorn i soffan. Idag är det bara slapp som är planerat, träning vid fem och kanske lite matlagning. Och såklart Greys Anatomy ikväll. Fast efter att ha sett förhandsvisningen av kvällen avsnitt så vet jag att jag kommerbli upprörd. Kan inte bara Mc Dreamy och Meredith få varandra någon gång och få vara lyckliga utan andra inblandade. Suck..

Kram!

Så trött..

Jag vet inte vad det är med mig nu. Jag är så fruktansvärt trött hela tiden. Igår sov jag på min rast och jag var tvungen att ta tidigare rast idag för att gå och lägga mig en stund även idag. Jag försov mig idag också. Jag skulle börja 06:00 och 06:15 ringer min kollega och säger godmorgon :-) Det var tur att hon ringde för både jag och Dan hade glömt att ställa väckarklockan och om hon inte hade ringt så fort så hade även Dan försovit sig. Jag hoppas verkligen att jag blir piggare snart, annars får jag nog gå och kolla mig så jag inte har brist på nånting. Kanske behöver lite vitaminer, vem vet?


Lite ont..

Idag har jag ont i min axel. Jag vet inte om det är för att jag har jobbat hela helgen men långa pass, igår 10½ timma. Det känns nästan som någon inflammation och det är inte det ultimata när man sitter vid en dator hela dagen och är väldigt beroende av sina armar, händer och axlar. Jaja vi får väl se hur det artar sig. Hoppas inte att jag behöver gå till läkaren.

Hur mår ni idag?

En bra start på dagen..

Imorse fick jag världens bästa väckning av mannen i mitt liv. Han väckte mig genom att ligga och pilla mig i håret och pussa mig överallt. Trots att jag var alldeles dödstrött så kunde jag inte sluta le. Jag kröp snabbt så nära jag bara kunde och passade på att lukta lite på mannen min. Så mysigt! En underbar start på dagen!


Saknar dig älskling!

Igår kväll satt jag och myste med tända ljus framför Borthers & Sisters. Det var ganska okej trots att Dan inte var hemma. Det var värre när jag skulle gå och lägga mig. Dan är på kurs i Malmö och jag är jättestolt över honom att han får gå på såna utbildningar och att företaget tror så mycket på honom men jag saknar honom. Han behöver ligga i sängen varje kväll när jag ska lägga mig. Jag tjuvade hans kudde som hade hans lukt och sov på. Då kändes det lite bättre.



K



Trött.

Idag har jag varit så galet trött. Jag höll på att somna på jobbet och sen igen på en föreläsning som jag har varit på nu på kvällen. Jag vet inte vad det är med mig. Vet inte när jag senast var så trött. Jag borde egentligen kasta mig i sängen men jag bara måste se Brothers & Sisters som kommer 22:25. Alldeles för sent på kvällen men det är världens bästa program utan några som helst tvivel.



Det blir ingen melodifestival för min del förresten. Synd men sånt är livet..

Kram och godnatt!

Mår lite sisådär..

Har känt mig lite nere och hängig i ett par dagar. Magen är totalt paj och det resulterar i att jag har haft en konstig yrsel hela dagen. Jag hoppas att det vänder snart. Jag har gått och grubblat en massa på jobbet, de båda kurserna jag läser och nu en del  på varbergs lucia. Det är väl egentligen kanske lite mycket nu på samma gång men jag borde ju vara van, jag lyckas alltid göra en massa och ofta lite för mycket men men..

Igår hade jag en myskväll med min älskade Emmelie. Goare vän får man leta efter och om vi någon vecka inte kan ha våran veckoliga fika så saknar jag henne tokmycket. Börjar nog skapa mig ett beroende av henne :-) Känns skönt att veta att man alltid kan ringa och tracka henne om man behöver prata av sig och veta att man kan lita på henne i alla lägen. Du är guld värd Emmelie!

Är lite glömsk..

Jag glömde att visa kläderna som jag köpte till lilla prinsessan igår. Tuffa jeans och söta bodysar. Så nu kommer hon inte bara vara söt utan tuff också som mamma Camilla sa :-)


Blir inte så långt idag heller, tänkte läsa era bloggar och uppdatera mig lite. Har ingen lust att skriva så mycket när jag på jobbet har suttit framför en dator hela dagen.

Kram på er!

Kram!

Jag tänkte lägga upp lite bilder från festen i lördags och bilder på världens sötaste lilla bebis. Är inte på humör för att skriva något långt inlägg så bilderna får tala för sig själva.


Jag, Dan och min älskade Emmelie. Vet inte riktigt vad Dan håller på med :-)

  
Emmelie och Dan var buggkungarna men jag var bra på att pussas :-)

Och över till underbara lilla Meja.

Hon är så fin så det är inte klokt. Världens finaste lilla tjej.

 
Så himla söt!


Mor och dotter lika vackra!


Jag är så kär!!

Jag känner mig nästan oförskämt lycklig. Jag har världens bästa pojkvän som gör mig till världens lyckligaste tjej varje dag. Jag kan inte förstå att jag har haft en sån tur. Han är världens finaste på alla sätt och har precis den humor som jag alltid har sökt efter hos en kille. Livet är verkligen underbart!

Idag fick jag veta att en nära vän till mig har blivit mamma till en liten dotter, vilket gjorde mig otroligt glad. Ett stort GRATTIS till er. Jag hoppas att jag snart, väldigt snart får träffa er.


Längtar till sängen..

Nu sitter jag på jobbet och börjar bli ordentligt trött. Jag har 2½ timme kvar att jobba innan jag får gå hem och pussa på kärleken min och sen däcka i sängen. Jag hinner precis träffa honom innan han åker till jobbet. Det kanske hinns med en liten frukost ihop. Usch ögonen går i kors och hungrig är jag också. Gillar inte riktigt att jobba natt men men.


Mår bättre idag

Idag har jag mått mycket bättre. Jag har undvikit alltför söt mat och dessutom motionerat. Det var sjukt jobbigt men samtidigt underbart. Det är så härligt att äntligen ha hittat en träningsform som jag gillar. Efter jag har varit där så längtar jag tills jag kan gå dit igen. Planerna är att gå imon igen innan jobbet.



RSS 2.0