GOTT NYTT ÅR!

Jag ville bara lite snabbt önska er ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Jag hoppas ni får en underbar kväll!

Nu drar jag och kärleken till Helsingborg och Wallmans :-)

Kram!

Så trött..

Nu sitter jag på jobbet och jobbar min tredje natt. Jag är helt slut. Har inte sovit tillräckligt dessa två dagarna som har varit. Har två timmar kvar men jag hoppas att jag kan gå lite tidigare för det är nästan helt dött här. Folket var ju ute igår och nu sparar de sig nog till nyår. Jag tror att det kommer vara ganska dött imon också, jag hoppas det.

Idag var jag och Dan och kollade lite på rean. Mysigt att få några timmar ihop med kärleken. Jag hittade fyra klänningar en väst och en tröja. Jag är jättenöjd. Jag fick massa presentkort i julklapp så det kostade mig ingenting och då har jag ändå presentkort kvar. Lägger nog upp någon bild imon, har ingen möjlighet till det nu när jag sitter på jobbet.

Vi hann med ett spinningpass idag också innan jag stack till jobbet. Det är roligt när man känner att träningen ger resultat och jag har nog aldrig mått så här bra. Jag känner mig stark i kroppen och är alltid glad (förutom vid mens :-)) och livet känns underbart. Dan är ju en den största orsaken till det men även träningen gör att jag mår väldigt bra. Jag har aldrig brytt mig särskilt mycket om hur min kropp ser ut, har alltid varit nöjd men idag insåg jag att mina kärlekshantag helt har försvunnit. Inte för att det spelar så stor roll men lite roligt ändå :-)

Nu ska jag lägga all min energi på att hålla ögonen öppna, får nog leta efter några tändstickor som jag kan ha till hjälp.
Kram på er!

Julaftons natt

Nu sitter jag på jobbet och väntar ut mina sista tre timmar. Det känns att gå och jobba natt efter att man har firat jul innan. Eftersom man går upp ganska tidigt på julafton ( i alla fall jag) så blir det inte att man förbereder sig inför natten något särskilt. Blir ganska tungt och jag är redigt trött nu måste jag erkänna. Men jag har haft en mysig dag tillsammans med min och Dans familj och jag har fått jättefina julklappar. Jag är hur nöjd som helst! Jag fick bl.a. jättefina kläder av Dan, en tokfin nyårsklänning, två träningstoppar och ett par jeans. Fick även flera olika presentkort som alltid är välkommet, en digital fotoram, träningsbyxor, ett armband, en film, Brothers & Sisters säsong 2 :-) Hur mycket fina saker som helst! Jag hoppas att mina nära och kära är lika nöjda med dagen som jag är.

Hur har er jul varit?

Kram och GOD JUL igen!

Min nya levande julgran :-)

Här kommer en liten bild på vår nya levande julgran. Några av er har säkert läst det tidigare inlägget om att den första granen dog ( och det var faktiskt inte vårt fel). Snacka om dålig kvalitet. Men här är den nya, jättefin tycker jag!

 
Massa julklappar också. Jag älskar att slå in paket och de ska ha många olika färger och glittra mycket innan jag är färdig med dem. Fina va? :-)

Hinner inte skriva så mycket idag för det är städning för fullt. Har precis tvättat alla fönstren i lägenheten. Det känns som att jag fick många vuxenpoäng för det.
Här är en liten bild på min nya klänning också. Den kommer nog att bäras i någon av juldagarna.

Kram på er och GOD JUL!

Lång dag

Nu sitter jag på jobbet och betar av mina långa 10½ timmar. Det känns som att jag har varit här i en evighet och så har jag fortfarande fyra timmar kvar. Illa illa. Jag är allmänt ganska sur och grinig idag också, eller egentligen inte på jobbet men på stackars Dan. Jag har min mens och blir allmänt grinig då och tyvärr är han den som får ta det. Jag är ju fullt medveten om att det är så och försöker verkligen vara snäll och trevlig men det är precis som att han ska vara extra omständig och lite småjobbig nu. Ja stackars Dan, inte kul att leva ihop med mig idag. Av den anledningen kanske det är bra att jag är på jobbet precis hela dagen :-)

Efter detta inlägg ska jag sätta mig och uppdatera mig på era bloggar. Har varit oförskämt dålig på att läsa där.

Kram!

Massa extrajobb

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit på stan och köpt de sista julklapparna, dock glömde jag en som jag hade lovat att köpa åt mina föräldrar. Får se om jag orkar ta mig ner igen lite senare idag eller om jag gör det imon. Annars är jag helt färdig med mina klappar nu och det känns väldigt skönt, dock är jag helt ruinerad och har knappt en krona kvar. Jag har nog köpt lite för mycket julklappar i år eller så hade jag helt enkelt en för liten julklappsbudget i år.

Förra veckan köpte jag världens finaste julgran, en riktigt kalle anka gran som var stor och tät. Den stod i två dagar och sen började den hänga. Jättetrist att man har lagt 400 kr på nånting som knappast lär stå till julafton. Jag och Dan ska åka och försöka lämna tillbaka den senare idag. Det blir så mycket extra jobb bara med att ta ner allt pynt, släpa in den i bilen, in i affären, försöka få en ny, välja en ny, släpa in den i bilen, upp för alla trappor, klä den och hoppas att den håller en högre kvalitet. Suck..


...

Livet går i etthundra nu med jobb och flera lussefriranden varje dag. Därför blir bloggen väldigt lidande. Jag ska tag tag i den när saker och ting lugnar ner sig igen.

Hoppas ni mår bra!
Kram!

Tidigare än planerat..

Jag hann t.o.m sätta mig en stund framför datorn innan spinningen. Har precis kommit hem från jobbet och även hunnit med ett lusseuppträdande. Idag var det dags för pensionärerna på Folkets hus. Det var på några ställen som de slarvade med stämmorna men det var inte hela världen eftersom de flesta pensionärerna tycker att det är så fint ändå. Dock var jag på dem efteråt för att jag tyckte de log lite dåligt. De måste bli bättre på det. Det är viktigare än att sätta varje ton tycker jag.

Här är luciorna hemma hos mig och sjunger upp sig inför allra första uppträdandet.

Det är dock inte denna lucian som blev vald i slutet. Här hade vi lottat fram vem som skulle vara lucia på de första tre uppträdanden.


Här är Varbergs Lucia 2008.

I helgen var jag och Dan med hans jobb i Båstad med hotellövernattning och stort julbord. Det var otroligt god mat och jag åt som en liten gris. Rultade därifrån. Hotellet var väldigt fint med en spaavdelning där man kunde bada i japanska varma bad. Helt underbart, fast det hade varit bättre om det inte satt fulla grabbar i poolen. Men vad gör man?
Vi såg även en show med Sanna, Sonja och Shirley och den var helt okej men faktiskt inte mer än så. De är grymma på att sjunga, helt klart men snacket därimellan skulle de skippat. Det var mest pinsamt. Men överlag så var det en rolig helg och framför allt var det underbart att få spendera lite tid med Dan. Det har varit en bristvara den sista tiden.

Nä nu ska jag uppdatera mig på era bloggar lite och sen blir det spinning.
Kram!

Dålig uppdatering

Oj vad jag är dålig på att uppdatera nu. Det är lite mycket med allt lussefirande men ikväll lovar jag att jag ska uppdatera er om hur helgen i Båstad var samt lite bilder från gårdagens avslöjande om Varbergs lucia.

Efter spinningen så är det jag som sitter här och uppdaterar, ska även läsa era bloggar :-)

Kram på er!

RSS 2.0