Snart mer uppdatering..

Oj nu har jag inte uppdaterat här sedan i lördags natt och det har hunnit hända mycket sen dess :-) Jag tror dock inte att jag ska berätta vad som har hänt riktigt än utan vänta tills ikväll när jag kan komplettera med lite bilder. Jag måste ju få hålla er på halster lite.

Jag ska berätta lite om hur det var på Oasis också men som sagt ikväll eller absolut senast imon. Jag lovar :-)

Kram på er!

Fjärde natten..

Jaha och då var det fjärde och sista natten för denna gången. Så himla skönt. Ska bli underbart att vara ledig imon. Jag, Dan och några av hans kompisar ska till Göteborg imon och se på Oasis. Jag är väl inget jättefan direkt men det är alltid roligt att gå på konsert. Det är kul att göra nånting annat än bara vardagssaker.

Jag och Dan letar för fullt efter lägeheter just nu. Vi har bestäm oss för att köpa och det är så himla spännande. Vi har varit på en visning, en lägenhet som jag förälskade mig i men Dan gillade inte området så den blir det inte. Det gör inte så mycket, jag har släppt den och nu ser vi båda fram emot en visning som är på måndag. En jättefin lägenhet i ett mysigt område. Vi ska titta på två stycken på måndag, en på tisdag och en på onsdag. Så himla spännande.

Jag vet att det är väldigt dåligt med bilder här nu men det blir så när jag bloggar från jobbet. Ska försöka bättra mig.
Nu får jag ta och fortsätta jobba.

Kram på er!

Tredje natten..

Nu sitter jag på jobbet för tredje natten i rad. Har tre ½ timme kvar och sen får jag gå hem och krypa ner i sängen hos älsklingen. Fördelen med att ha natten på fredag och lördagagar är att kyssen fortfarande ligger kvar och sover när jag kommer hem och det finns ju inget bättre än att krypa tätt intill en varm kropp. Både igår och i onsdags så hade han redan hunnit upp för att gå till jobbet. Mycket bättre idag och imon då :-)

Det märks att det är januari nu för trots att det är lönehelg så är det väldigt lugnt ikväll. Det är väldigt skönt för jag är inte riktigt upplagd för en massa ringande nu.

Nä nu får jag sluta här.
Kram på er!

Andra natten i rad..

Nu hade jag precis skrivit ett långt inlägg och så försvann allting för mig. Suck..

Jag sitter på jobbet för andra natten i rad och längtar hem till sängen. Nu har jag ju faktiskt bara 45 minuter kvar så det börjar närma sig på riktigt i för sig. Det snöar ute också, lite mysigt tycker jag. Vet vem när jag vaknar sen framåt 15:00 tiden så kanske det är jättemycket snö på backen. Det hade faktiskt varit lite kul tycker jag.

Jag vet inte om ni såg på Ally BcBeal när det visades men jag var i alla fall ett fan. Igår upptäckte jag att de sände repriser av den serien på nätterna så till min lycka kunde jag se ett avsnitt igår och även ett idag. Jag kan inte låta bli att skratta högt åt underbara Ally. Man kan ju inte annat än älska henne :-)


Nä nu ska jag börja att packa ihop mig så att jag är helt färdig för att gå när morgonpersonalen kommer.
Kram på er och Godmorgon!


På jobbet..

Nu sitter jag på jobbet, första natten av fyra och jag tycker det är så där lagom kul. Jag börjar redan bli trött och då har jag fem ½ timme kvar. Inte bra. Jag blir alltid lite nedstämd denna dagen eftersom hela dagen bara är en lång väntan på att gå till jobbet och veta att jag inte får sova ihop med Dan på fyra nätter. Nä jag gillar verkligen inte att jobba natt. Hade jag fått slippa så hade jag gjort det direkt. Men det är väl bara att bita ihop.

Jag var på ett ganska roligt danspass på Friskis innan jag gick hit och det lyckades mota mina nedstämda känslor lite grann i alla fall.  Alltid skönt att röra på sig och att få göra det genom dans till härliga låtar gör det inte mindre bra. Jag tycker att Friskis & Svettis är en toppen organisation med bra ledare, roliga pass och billiga priser.

Nu ska jag äta vindruor :-)

Träning..

Jag var på ett underbart träningspass igår. Jag kände mig jättepigg och stark och orkade ge 100 % hela passet igenom. Det var en riktigt go känsla som satt i hela kvällen. Idag får jag dock betala med träningsvärk i benen. Men det är sånt man får ta. Jag skulle egentligen ha tränat idag också men kände att kroppen behövde vila så därför tar jag det tidiga passet imon istället. Fungerar lika bra det.


Sitter och funderar på om jag ska gå upp och göra iordning lite dip och grönsaker. Det är ju inte fy skam.. Hmm?

Kram!


Desperate here I come!

Nu sitter jag och laddar för ett avsnitt av desperate housewives. Jag unnade mig faktiskt att köpa säsong 2 och 3 häromdagen eftersom jag snart har sett klart ettan och jag tyckte att jag var värd dem. Ska se ett avsnitt innan jag sticker och tränar. Idag blir det medel jympa med en riktigt energiknippe till ledare. Kul!


Jag och Dan har faktiskt varit jätteduktiga och städat hela dagen. Hur fint som helst blev det. Det kommer att bli underbart att komma hem till ett städat hem efter träningen och till lukten av bruna bönor och fläsk :-) Dan har lovat att laga det när jag tränar. Mums.

Förresten Vickan, vad hände med min dejt av miniprinsen?? Ser gärna att det blir en i veckan istället.

Kram på er!

Alldeles galet jättekär :-)

Igår när jag kom hem från jobbet så hade jag och kärleken min en helt underbar kväll! Vi låg i sängen och pratade jättelänge och bara myste. Han är helt fantastisk och gör mig till världens lyckligaste tjej varje dag. Vilken tur jag har haft som fick en andra chans med Dan. Han är mitt allt och jag älskar honom så att det gör ont i mig.


Världens finaste kille, och han är bara min :-)

Idag är det slappning och träning som står på schemat. Jag jobbade ju hela helgen, måndag och tisdag så idag är jag värd att slappa lite tycker jag. Idag är det medeljympa på friskis som står på schemat. Igår ringde förresten ägare till friskis här i varberg och frågade om jag fortfarande var intresserad av bli ledare på friskis (hade lämnat in en intresseanmälan om det för ett tag sedan). Det är jag och ska därför träffa henne imorgon. Spännande..


Pratat med Robert Wells :-)

Nu sitter jag på jobbet och sliter :-) Det har varit lite körigt i ett par timmar men nu har det lugnat ner sig och kommer nog att vara lugnt resten av kvällen. Jag hoppas det i alla fall. Pratade precis med Robert Wells på telefon, lite coolt :-) Han var lika trevlig som han ser ut att vara på tv. Dock var det kanske en lite överdriven rubrik men men :-)

Idag har jag varit och fikat med Vickan och hennes underbara lilla son. Jag funderar på en lite kupp. Jag har aldrig stulit någonting i hela mitt liv, inte ens ett litet tuggummi. Vore det då så himla farligt om jag snodde hennes son? Jag kan ju få ha honom ett par veckor i alla fall :-) Han är hur söt som helst! Nåja jag ska börja med att fundera ut en liten plan :-)

Kram så länge!

Camping med Dan :-)

Nu sitter jag på jobbet och ska alldeles strax få gå hem. Jag och Dan ska bege oss till Göteborg och hem till mamma och pappa. Jag ska hjälpa mamma med en rapport som hon har skrivit. Hon är jätteduktig och kämpar på med sina studier men med denna behöver hon lite hjälp. Och som den snälla dottern jag är offrar jag min lördagskväll för hennes skull :-). Dan följer också med och passar på att umgås lite med min pappa, lär väl bli någon killfilm av något slag. Det är mysigt att ahn följer med för det blir nästan lite som camping när vi ligger i vardagsrummet på en stor luftmadrass och delar samma täcke. Jag brukar alltid retas med Dan och knö extra mycket på honom och roffa åt mig täcket :-) Men jag tror nog att han älskar mig ändå :-)

Jag hoppas att ni alla får en mysig lördagkväll.
Kram på er!

Lite trött..

Nu sitter jag i soffan och slappar efter jobbet. Jag var helt dödstrött igår och är väldigt trött idag också. Kanske trött efter att ha varit ledig i fem dar och sen kommit tillbaka till jobbet.

Oj jag har visst inget batteri kvar på datorn. Får skriva mer imorgon.

Kram på er!

Avundsjuk

Nu sitter jag på jobbet och fick precis reda på att en kollega är med barn. Jag blir ju helt klart lite avundsjuk eller ganska mycket. Just nu tänker jag på barn varenda dag och jag önskar att jag kunde få något annat att tänka på. Ingen som har något roligt att berätta? Och då inget om barn hoppas jag :-)

Kram på er!


Ständigt denna längtan..

igår var jag, mamma och pappa och hälsade på mina kusiner och min mormor uppe i Mariestad. Min ena kusin har precis fått en liten bebis så vi ville gratulera. Hur var hur söt som helst och min längtan efter tillökning minskade ju inte direkt när man får hålla i en liten. Just nu längtar jag och tänker på små bebisar varje dag men jag får vara så snäll och låta mig hållas till tålls. Det dröjer ju ett tag till innan vi är där.

Här kommer lite bilder i alla fall.
 
Mitt nya kusinbarn och min underbart fina mamma!

 
Jag var löjligt nöjd med att hålla sötnosen i min famn.


Mina underbara föräldrar.

Nu ska jag gå och mysa med min kärlek.
Kram på er!

Bilder från nyår

Här kommer lite blandade bilder från nyår i Helsingborg.

 
Vårt rum med världens goaste sängar. Jag sov som en prinsessa och ville inte gå upp.

 
Vår outfit för kvällen. Det blev dock en uppsättning lite senare för min del.

  
 
Artisterna på Wallmans var otroligt duktiga!

 
Så himla brun man är :-)


Hotellfrukost är ju aldrig fel, en bra start på det nya året!

Det var en mysig kväll och morgon med älsklingen min!
Jag kommer att älska dig ännu mer under år 2009, var så säker Dan :-)

Spöken från förr..

Jag hade tänkt att skriva om hur mitt nyårsfirande var men jag tappade lusten när jag satte mig. Jag får försöka göra det imorgon istället. Jag hoppas att ni har haft det bra och ni får gärna berätta om vad ni gjorde.

Idag kom det spöken från förr in i mitt liv och för mig kom det som från ingenstans. Det kändes inte alls kul och gjorde mig lite nedstämd. Tror att det Dan misstolkade mig när jag försökte förklara för honom och han är nog lite smårriterad på mig, av fel anledning. Jag orkar dock inte ta tag i det nu utan gömmer mig här vid datorn en stund.

Ett kort inlägg idag men jag återkommer imon med bilder från nyår.

Kram!

RSS 2.0