slappdag!

För att fortsätta på mitt tidigare inlägg så är vi kompisar nu :-). Det löste sig samma dag som sjag krev det förra inlägget. Jag gick och saknade honom hela dagen på jobbet och han mig likaså så allt var som bortblåst på kvällen när jag kom hem och vi låg och myste i sängen och bara pussades och pratade om vartannat. En toppenkväll! Och förhoppningsvis lär man sig alltid något även på att bråka som kanske är mindre kul.

Idag blir det slappt innan jobbet som börjar kl 14:00. Jag har svårt att få mig att göra nånting vettigt när jag börjar så sent. Det blir alltid att jag sover länge och bara går och drar mig hemma i lägenheten, vilket i för sig är ganska skönt. Blir nog ett avsnitt av sex and the city när jag är klar här. Jag fick boxen i julklapp förra året och strecksåg den då. Ganska lagom när jag var färdig så var det inte så långt kvar tills filmen släpptes på bio som jag så gladeligen gick och såg med Emmelie. Nu tänkte jag plöja den igen tills filmen så snart, härligt dimper ner i min brevlåda :-)


Kram!



Kommentarer
Postat av: Marre

svar : tack så jätte mycket, vad glad jag blir :)





Åhh sex and the city :)!

2008-09-23 @ 10:56:52
URL: http://havsglitter.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

ja kan man nånsin få nog av satc? filmen kan jag nog se over and over and over again =)!



kram

2008-09-23 @ 11:05:57
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Sophie

Jag är 22år. Ja det ska bli riktigt spännande=)Jag är precis likadan, de dagarna jag jobbar känns det inte som att jag kommer hinna med något innan, jag går bara o drar mig hemma, och då börjar jag inte förrän 15.30 Önskar att man nångång kunde ta tag i livet o stiga upp någolunda tidigt, man hinner ju med mer än man tror! Ha d gott. Kram

2008-09-23 @ 11:23:05
URL: http://mimmiesophie.blogg.se/
Postat av: F

Ja det är verkligen inge kul med magproblem, det stur verkligen hela ens vardag om man har ont och så. Men efter ett tag börjar man lära sig vad mankan äta osv. Har haft problem från och till i 7 år...



Älskar Satc ja me:)Kram

2008-09-23 @ 12:32:27
URL: http://fardigbakadstudent.blogg.se/
Postat av: emma

tack :)

2008-09-23 @ 14:42:00
URL: http://emmalina.blogg.se/
Postat av: teddy

Vad skönt att ni är sams :) Visst kan man inte vara ovänner länge till utan det känns i kroppen att något är helt galet.

Mannen min blev så glad av att hitta mig hemma här igår. Han hade kånkat hem massa skräpmat för att trösta sig nämligen :) Den maten åt vi upp tillsammans :)

Hoppas du har en bra kväll på jobbet ditt.



kramis på dig

2008-09-23 @ 15:20:17
URL: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0